Dolar 32,4837
%-0.17
Euro 34,9541
%0.36
Altın 2.435,050
%0.49
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödemiş'te orgnize sanayi için dev adım

Ödemiş'te orgnize sanayi için dev adım

Ödemiş ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Organize Sanayi Bölgesi’nin alt yapı hizmetlerini alan firma ile yapım sözleşmesi imzalandı.

  • Ege Postası
  • 28.07.2015 - 09:17
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nca 25 Haziran 2015 tarihinde yapılan Ödemiş Organize Sanayi'nin alt yapı uygulama ihalesini kazanan Şahinler İnşaat Madencilik San. ve Tic. A.Ş. ile Ödemiş Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanlığı arasında  27 Temmuz 2015 tarihinde sözleşme imzalandı. Ödemiş Belediyesi hizmet binasında yapılan imza törenine Kaymakam Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı A.Mahmut Badem,  Şahinler İnşaat ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Abidin Şahin, OSB yönetim kurulu üyelerinden Kasım Sevin, Nurettin Yıldız ve Özkan Mucuk katıldı.

21 yıllık serüvende mutlu son
21 yıl önce başlayan serüvende mutlu sona yaklaşıldığını ifade eden Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “Seçimlerden önce söz vermiştik. Sözümüzün yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Geçen süreçte yeni bir yönetim kurulu oluşturularak, çalışmaları hızlandırdık. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Fikri Işık ve bakanlık yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi’nin Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yatırım programında ilk sırada yer almasını ve ihalenin yapılmasını sağladık. Elektrik alt yapı projesiyle İZKA’dan 1,5 milyon lira hibe aldık. İlçe Kaymakamımız Celil Ateşoğlu başta olmak üzere, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar ve bu süreçte bizlere destek veren, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
OSB Bölge ekonomisine hareketlilik getirecek
Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu imza töreninde şunları söyledi; “Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi’nin tekrar canlandırılması konusunda büyük gayret sarfedildi ve sonuç olarak bugün alt yapı işlerinin ihalesinin yapım sözleşmesini imzalıyoruz.  Her ay yaptığımız toplantılarda yeni katılımcıları görmek bizleri gayretlendiriyor. En son Pınar Süt Firmasının bölgede inceleme yapması çok ciddi bir gelişmedir. OSB’nin faaliyet geçmesiyle Ödemiş, Kiraz ve Beydağ da ekonomik bir hareketlilik olacaktır” dedi.
Şahinler İnşaat Madencilik San. ve Tic. A.Ş. ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Abidin Şahin, önümüzdeki günlerde OSB’de şantiye kurarak bölgede çalışmalara başlayacaklarını belirti.
Ödemiş OSB’nin kanalizasyon, yol ve çevre düzenlemelerini kapsayan alt yapı ihalesine 5 firma katıldı ve Şahinler İnşaat ihaleyi  %41 kırımla kazandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.