Dolar 32,3993
%0.12
Euro 34,8101
%0.05
Altın 2.404,810
%0.33
Bist-100 10.209,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödemiş'te Başkan Eriş'e bayrak tepkisi

Ödemiş'te Başkan Eriş'e bayrak tepkisi

29 Şubat 2020 tarihinde 21.54'te sosyal medya hesabından Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Başkanlığı'nın "İdlip Şehitleri - Ödemişli hemşirelerimizi balkonlarına ve iş yerlerine ay yıldızlı bayrağımızı asmaya davet ediyoruz" paylaşımı yapan Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş'in kendi evine bayrak asmaması şaşkınlık yarattı. Ödemişlilere çağrıda bulundu çağrısına kendi uymadı

  • Ege Postası
  • 02.03.2020 - 11:17

İdlib’te düzenlenen hain saldırı sonucu şehit düşen askerlerimizin acısı tüm Türkiye’yi yasa boğarken, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’in 29 Şubat tarihinde ilçesinde düzenlenen Şehitlere Saygı Nöbeti'ne de katılmayarak Bozdağ'a yağan karı düzeltme çalışmalarını izlemeyi tercih eden Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş sosyal medyada bu anlamlı törenin belediye tarafından anons ile duyurulmaması yönünde de Ödemişli vatandaşlardan eleştiriler aldı.

VATANDAŞA ÇAĞRI YAPTI KENDİSİ ASMADI

Vatandaşların sosyal medya hesaplarından yaptığı eleştiriler üzerine akşam saatlerinde Ödemişlilerin evlerine bayrak asmaları yönünde tavsiye içeren bir paylaşım yapan Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş'in kendi evine bayrak asmaması ise başkana komşu olan kimselerce tuhaf bulundu.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş'in vatandaşların evlerine bayrak asması yönündeki sosyal medya paylaşımından iki gün sonra bu sabah çekilen görüntülerde kendi evine bayrak asmaması başkanla vatandaşı karşı karşıya getirdi.

SOSYAL MEDYADA HASSASİYET, GERÇEK HAYATTA ISKALADI

Sosyal medyada etkileşimi en yüksek belediye başkanı olarak haberlere konu olmuştu.

Sosyal medyada etkileşimi en fazla belediye başkanı olarak İzmir'in metropol belediye başkanlarını bile geride bıraktığı haberlere konu olan Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş'in sosyal medyada gösterdiği hassasiyeti gerçek hayatta gösterememesi ise akıllarda soru işareti bıraktı. Sanal hayatta hassasiyet gösteren Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş gerçek hayatı ıskaladı.

DAHA ÖNCE DE ELEŞTİRİLMİŞTİ

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş daha önce de Ödemiş Ticaret Odası'nın sponsor olduğu ve tüm Türkiye'de ilgiyle izlenen zeybek gösterisini sahiplendiği için eleştirilmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.