Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödemiş OSB'de ilk inşaat ruhsatı verildi

Ödemiş OSB'de ilk inşaat ruhsatı verildi

Alt yapım çalışmaları tamamlanan Ödemiş Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) ilk inşaat ruhsatı verildi.

  • Ege Postası
  • 02.01.2019 - 11:40

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in girişimleriyle, son dört yıldır çalışmaları hızlanan Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) ilk inşaat ruhsatı verildi. Bitkisel çay üretiminin yapılacağı fabrikanın temeli önümüzdeki günlerde atılacak.

2015 yılından bu yana altyapı çalışmalarıyla yatırıma hazır hale getirilen Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nde, kurulacak ilk fabrikanın ruhsatı verildi. Ödemiş Belediye ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Badem, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı ve Ödemiş OSB Başkanvekili Rıfat Eriş ve yatırımcı ailenin yer aldığı törende fabrikanın inşaat ruhsat verildi. Başkan Mahmut Badem yaptığı konuşmada; "Gururluyuz. Olmaz denilen, ütopya olarak görülen bir yerde fabrikalar yükselmeye başlıyor. Bugün kapısından bölünmüş yol geçen, gelecekte demir yolu hattı üzerinde yer alan Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulacak ilk fabrika için inşaat ruhsatımızı kestik. Şu anda tüm parselleri dolu olan Ödemiş OSB'de ayrıca 20 yatırımcı sırada bekliyor. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı ve Ödemiş OSB Başkanvekili Rıfat Eriş konuşmasında; "Organize sanayi bölgeleri kuruldukları kentlerin yaşantısını tamamen etkiler. Ödemiş'te de OSB faaliyete geçtiğinde bunu göreceğiz. Daha disiplinli, uluslararası standartlara uygun üretim sağlanacaktır diye düşünüyorum. Hem ufukları açacak, hem üretimi disipline edecek OSB ile işlerin de büyüyeceğini hep birlikte göreceğiz" dedi.

Yatırımcı Ahmet Değirmen ise şu anda Ödemiş Sanayi Sitesi'nde yedi çalışan ile sürdürdükleri bitkisel çay üretimini OSB'de kuracakları fabrika ile kapasitelerini artırıp ilk etapta 20 çalışanla gerçekleştireceklerini söyledi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.