Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O şimdi Dersimli

O şimdi Dersimli

CHP Tire üyesi olduğu ortaya çıkan ve İzmir’den milletvekili adayı gösterileceği iddia edilen Gürsel Erol, parti üyeliğini ve ikametgahını Dersim’e aldırdığını, sosyal medya aracılığıyla duyurdu

  • Ege Postası
  • 22.12.2014 - 13:35
EGEPOSTASI - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na en yakın isimlerinden olan, ‘partinin kara kutusu’ olarak nitelenen Gürsel Erol’un CHP Tire’ye üye olduğu ve İzmir’den milletvekili adayı gösterileceği iddiası uzun süre İzmir gündemini meşgul ederken, Erol’dan yeni bir hamle geldi. Milletvekili aday adayı Erol, parti üyeliğini ve ikametgahını, Dersim’e aldırdı.

''Erol İzmir iddisı ile  ilgili konuştu''OKUMAK İCİN TIKLAYIN'
 
İzmir’de dillendirilen iddialara bir süre önce Egepostası aracılığıyla yanıt veren Erol,“ Tire’de ev almıştım. İkametgahım ordaydı. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Tire'de oy kullandım.Üyeliğim de otomatikman oraya kaydırılmış. İzmir’den milletvekilliği adaylığım söz konusu değil. Üyeliğimi Tunceli’ye aldıracağım. Tunceli’de seçim bürolarım bile hazır. Afişlerim hazır. Kendime ait sitemde Tunceli'ye yönelik çalışmalarımın görselleri mevcut. İzmir’e yönelik bir talebim, beklentim ve girişimim yok” demişti.
Kendine ait www.gurselerol.com.tr internet sitesinden "Hizmet için varız, Dersim'in geleceğine adayız" diyerek Tunceli'den Milletvekili  aday adayı olduğunu açıklayan Gürsel Erol, bugün de Facebook’tan “Parti üyeliğimi ve ikamet adresimi bugün itibariyle Dersim’e aldırmış bulunuyorum” açıklaması yaptı.
 



 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.