Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O görüşme gerçekleşti

O görüşme gerçekleşti

Karşıyaka Belediye Başkanlığı hayalini gizlemeyen CHP İl Başkanı Ali Engin, Genel Merkez’de CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla bir saatlik bir görüşme gerçekleştirdi. Engin,görüşme sonrası yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız anketlerin, değerlendirmelerin devam ettiğini söyledi.Bu yüzden aday adaylığım ile ilgili değerlendirme yapmamayı daha uygun buldum.Aday adaylığımla ilgili 'Evet' ya da 'hayır' durumu oluşmadı. İlçeler görüşüldüğünde yeniden bir araya geleceğiz. 25 Kasım’da Genel Başkanımızla bir kez daha görüşeceğim” dedi. Parti kulislerinde Genel Merkez’in Engin’in Karşıyaka'da anketlerde hangi noktada olduğunu görmek istediği konuşuluyor. Engin,Genel Merkez tarafından iki anket şirketince yapılacak anketlerde başkan aday adayı olarak listeye dahil edilmişti.

  • Ege Postası
  • 08.11.2013 - 19:24
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -CHP İzmir Örgütü tarafından merakla beklenen görüşme gerçekleşti. 2 Eylül sürecinde istifa etmeyen ancak Karşıyaka Belediye Başkanlığı hayalini gizlemeyen CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin yol haritasını netleştirmek için Genel Merkeze gitti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile makamında 1 saatlik görüşme gerçekleştiren Engin,toplantı sonrası Ege Postası’na açıklama yaptı.

25'İNDE YENİDEN GİDECEK!

CHP Lideri'ne İzmir’de örgütün durumuyla ilgili bilgi verdiğini belirten Engin, Karşıyaka Belediye Başkan aday adaylığı ile ilgili bir talepte bulunmadığını söyledi. Engin,  “Genel Başkanımız anketlerin, değerlendirmelerin devam ettiğini söyledi.Bu yüzden aday adaylığım ile ilgili değerlendirme yapmamayı daha uygun buldum.Aday adaylığımla ilgili 'Evet' ya da 'hayır' durumu oluşmadı. İlçeler görüşüldüğünde yeniden bir araya geleceğiz. 25 Kasım’da Genel Başkanımızla bir kez daha görüşeceğim Aday olmam istenirse görevi bırakacağım. Ay sonunda her şey netleşir" dedi. Engin Genel Başkan'ın İzmir'de örgütün çalışmalarından memnun olduğunu dile getirdiğini söyledi.

ANKETLERE BAKACAKLAR
Parti kulislerinde Genel Merkez’in Engin’in Karşıyaka'da anketlerde hangi noktada olduğunu görmek istediği konuşuluyor.Engin,Genel Merkez tarafından iki anket şirketince yapılacak anketlerde başkan aday adayı olarak listeye dahil edilmişti.Ay sonuna doğru Genel Merkezin eline geçecek anket sonuçlarına göre Engin'e 'istifa et' ya da 'seçimlere İl Başkanı olarak gir' denecek.

Engin'in akşam yemeğinde Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın'la bir araya geleceği öğrenildi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.