Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O bıraksa da dünya ondan vazgeçmiyor

O bıraksa da dünya ondan vazgeçmiyor

Podyumları bırakmış olabilir ama Gisele Bündchen hâlâ en çok konuşulan model! Geçtiğimiz ay modelliğe veda eden Gisele Bündchen, Vogue Dergisi’nin Brezilya edisyonunun 40. yılına özel pozlar verdi.

  • Ege Postası
  • 20.05.2015 - 09:39
Modellik kariyerindeki 20. yılını farklı kutlamalar, defileler ve çekimlerle sonlandıran Bündchen, mayıs ayı kapak çekimleri için bu kez ünlü fotoğrafçı ekibi Inez & Vinoodh’un objektifine poz verdi.

Siyah beyaz efekt verilen çıplak fotoğrafı ile herkesi vücuduna bir kez daha hayran bırakan model, derginin 40. yıl kutlaması için bu çekim kararını aldığını açıkladı. Daha yayınlanmadan sosyal medyada dolaşan ve milyonlarca beğeni alan kapak fotoğrafları derginin de ayın ilk haftası itibarıyla yok satmasına neden oldu. Derginin başarısı ile birlikte moda dünyasının “Nasıl bırakırsın'” ısrarlarına dayanamayarak uluslararası moda haftalarında yer alabileceğinin sinyallerini verdi.
gisele-sli
“Mankenliği bırakmamı vücudum istiyor”
14 yaşından beri modellik yapan Bündchen “14 yaşımda bu yolculuğa başlama fırsatına sahip olduğum için minnettarım. Bugün, sektörde yirmi yıl geçirdikten sonra kendi isteğimle son defileme çıkıyor olmak ve hâlâ modanın başka alanlarında çalışmak bir ayrıcalık” diye yazmıştı.
gisele-sli-3Bündchen’in son defilesi Colcci’nin 2016 yaz koleksiyonunun tanıtıldığı şov oldu. Folha de Sao Paulo gazetesine konuşan süpermodel podyuma veda etme nedenlerini anlatırken “Vücudum mankenliği bırakmamı istiyor” ifadesini kullandı. (Sözcü)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.