Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çöp kamyonu düşen apartmanda bu kez de toprak kayması

Çöp kamyonu düşen apartmanda bu kez de toprak kayması

İZMİR'in Konak ilçesi Karataş semtinde iki yıl önce freni boşalan çöp kamyonunun, kot farkı nedeniyle 5 metrelik yükseklikten düştüğü ve iki işçinin öldüğü kazanın meydana geldiği apartman sakinleri iki yıl sonra bu kez heyelan korkusu yaşadı. Kazada zarar gördüğü için yıkılan duvarın arkasında kalan toprağın kaydığını ve bahçeye düştüğünü belirten apartman sakinleri Konak Belediyesi'nin önlem almasını istedi. İzmir'deki o apartmana daha önce çöp kamyonu düşmüştü

  • Ege Postası
  • 29.11.2015 - 11:20
İZMİR - Karataş semti Barbaros Mahellesi 305 sokaktüke Meltem apartmanın zemin katında oturan Yıldız Caner, iki yıl önce çöp kamyonunu düştüğü bahçedeki duvarın da zarar gördüğünü, daha sonra Konak Belediyesi ekiplerince yıkıldığını söyledi. Belediye yetkililerinin kendisine duvarı yeniden yapacaklarını belirtmelerine karşın bugüne kadar yapılmadığını belirten Caner, son yağışlardan sonra yıkılan duvarın arkasında kalan üzerinde istinad duvarı, yol ve apartmana giriş köprüsü bulunan doğal zeminde heyelan yaşandığını söyledi.



Kayan toprağın bahçeye düştüğünü belirten Caner, heyelanan devam edebileceği endişesi taşıdıklarını dile getirdi. Konak Belediyesi'nin yıkılan duvarı yeniden yapmasını isteyen Caner, belediyeye başvurduğunu ancak henüz olumlu bir yanıt alamadığını belirtti. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.