Dolar 32,3726
%-0.2
Euro 34,7889
%0.14
Altın 2.440,740
%0.08
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Normalleşme sabahında İzmir'de yoğunluk

Normalleşme sabahında İzmir'de yoğunluk

İzmir'de trafik önceki alışılmış yoğunluğuna döndü. Hafta sonu için uygulanan kısıtlamanın bitmesi ve kontrollü normalleşme sürecinin başlamasıyla sabah saatlerinde birçok noktada trafik yoğunluğu gözlendi.

  • Ege Postası
  • 01.06.2020 - 09:21

EGEPOSTASI/AJANSLAR- Yeni tip korona virüs (Covid-19) nedeniyle bir süredir İzmir trafiğinde gözle görülür bir azalma yaşanmıştı. Ancak hafta sonu için uygulanan kısıtlamanın bitmesi ve normalleşme sürecinin başlamasıyla sabah saatlerinde özellikle Karşıyaka-Bayraklı arası Anadolu Caddesi ve Altınyol'da trafiğin eski günlerine döndüğü görüldü. Konak ilçesindeki Yeşildere ve Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda sabah saatlerinden itibaren trafik yoğunluğu oluştu.

Normalleşme sürecinin bugün itibariyle başlamasının ardından salgın nedeniyle geçici olarak kapanan iş yerleri açıldı. Vatandaşlar da işlerine gitmek için yola koyuldu. Kimi kendi araçlarıyla kimi de toplu taşıma araçlarını kullanarak işe gitmeye çalıştı.

Alsancak gidiş yönünde yaşanan yoğunluk nedeniyle vatandaşlar işlerine gitmekte güçlük çekti ve geç kalmalar yaşandı. Yaşanan yoğun trafik ‘eski günlere geri mi dönüyoruz' sorusunu akıllara getirdi.

Öte yandan özel araçları olanların, çoğunlukla toplu ulaşımı tercih etmedikleri gözlendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.