Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Nihat Özdemir: Şenol Güneş'in iki maça çıkması için...

Nihat Özdemir: Şenol Güneş'in iki maça çıkması için...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Nihat Özdemir Riva'da açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Futbol A Takım Sorumlusu Ahmet Kavalcı da Şenol Güneş'in Milli Takım ile 4 yıllık anlaşma sağlamasının ardından konuştu.

  • Ege Postası
  • 28.02.2019 - 15:41

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in görevinden istifası sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Nihat Özdemir Riva'da açıklamalarda bulundu.

Özdemir "Şenol Güneş'in Mart ayındaki iki maça çıkması için de gerekeni yapacağız. Ben ve Hüsnü bey ile beraber göreve devam ediyoruz. Önümüzde bir seçim süreci var, bunun için de konuşacağız ama çok erken." dedi.

Öte yandan Beşiktaş Yöneticisi Ahmet Kavalcı, "TFF Mart ayındaki maçlarda Şenol Güneş'in Milli Takımın başında olmasını isterse kurallara göre buna izin vermek zorundayız." dedi.

Beşiktaş Futbol A Takım Sorumlusu Ahmet Kavalcı, Şenol Güneş'in Milli Takım ile 4 yıllık anlaşma sağlamasının ardından Fanatik'e açıklamalarda bulundu.

Buna göre Şenol Güneş, Milli Takımı'nın Mart ayında EURO 2020 elemelerinde oynayacağı Moldova ve Arnavutluk maçlarında Milli Takımı'ın başında olacak.

Ahmet Kavalcı'nın açıklamaları şöyle;

"Güneş sezon sonuna kadar devam edecek. Federasyon bize yazı yazıp Mart'ta iki maçlığına izin istedi. Gitmez ise hoca ceza yer. Mecburen gidecek. Başkanımız hocanın iki takımı birden çalıştırmasını doğru bulmadığını söylüyordu. Ama şu anki durum bu. Başkan ile hocamız yeniden görüşür farklı karar çıkar mı çıkmaz mı bilemiyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.