Dolar 32,5457
%0.02
Euro 34,9188
%0.26
Altın 2.431,750
%0.35
Bist-100 9.712,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Nazmi Kalyoncu’ya teşekkür plaketi

Nazmi Kalyoncu’ya teşekkür plaketi

Karabağlar Belediyesi, AK Parti Grup Sözcülüğü görevinden, seçim öncesi milletvekiliği aday adayı olmak için istifa eden Nazmi Kalyoncu’ya, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu meclise verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

  • Ege Postası
  • 28.07.2015 - 10:00
İZMİR - CHP  ve AK Parti grup sözcüleri ile meclis üyelerinin katıldığı buluşmada  Başkan Selvitopu, Nazmi Kalyoncu’nun önemli bir siyasi kişiliği olduğunun altını çizdi ve uzlaşma içerisinde çalışmaları sürdüreceklerinin mesajını verdi. Meclis çatısı altında siyasi parti mensupları arasında hoşgörü vurgusu da yapan Başkan Selvitopu,  Nazmi Kalyoncu’nun da bu anlayışa hizmet ettiğini ifade etti. Selvitopu, “Bizler şu anki görevlerimizden ayrılıp başka şeyler yapabiliriz; insanlara hal hatır sorabilmek, onlarla sohbet edebilmek hayata temel bakışımızdır. İnsanlarla sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde paylaşımlar yapmak önemlidir. Nazmi Bey de bu niteliklere sahip olan biridir. Kendisiyle çalışma dönemimizde hep birlikte uyum içinde çalıştık. Bugüne kadar AK Parti grubunda da bunu gördüm. Hep uzlaşım içerisinde olduk. Bundan sonra da uzlaşma içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bunda Nazmi Bey’in katkısı büyük.” diye konuştu. 

Kendisini burada ağırlamaktan onur duyacağız
Nazmi Kalyoncu’nun daha önce söylediği, “Biz, her zaman doğru şeylerin yanında oluruz ve yanlışların da karşısında dururuz.’’ Sözüne büyük bir saygı gösterdiğini hatırlatan Başkan Selvitopu “ Bu anlamda Nazmi Bey’i kutluyorum. Belediyemize bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra belediyemizin kapıları kendisine ve meclis üyelerimize açıktır. Siyasal ve özel yaşamında mutlu bir hayat geçirmesini diliyorum. Kendisini burada ağırlamaktan her zaman onur duyacağımızı da belirtmek istiyorum.” dedi.



Hoş seda bırakmak önemli
Başkan Selvitopu’nun nazik davranışından dolayı çok memnun olduğunu belirten Nazmi Kalyoncu ise Başkan Selvitopu’na ve meclis üyelerine teşekkür etti. Önemli olanın hayatın içerisinde hoş bir seda bırakmak olduğuna dikkat çeken Kalyoncu,  “İl Genel Meclisi’nde de sürekli vurguladığım bir şey vardı; farklı partilerde siyaset yapmamız bizim birbirimizi sevmemize engel değildir ve birbirimize düşman olmayı gerektirmiyor. Önemli olan ortak paydaları bulup farklılıklarınıza sahip çıkarak, ortak paydalarınız üzerinde yoğunlaşarak bulunduğumuz kente hizmet edebilmenin yollarını açmaktır. Özellikle şu son günlerde demokrasiyle kaba kuvveti nasıl ayırt etmemiz gerektiği konusunda müthiş bir sınav vermekteyiz. Bu çerçevede de bugünleri iyi bir sınav vererek geçirmeyi umut ediyorum. Türkiye kaba kuvvetin, hakaretin olmadığı bir demokrasiyi, diyalogu hak ediyor. İnşallah bunu birlikte inşa edeceğiz.” dedi.
Karabağlar CHP ve AK Parti Grup Sözcüleri Zafer Levent Yıldır ve Azad Fazla’nın yaptığı konuşmaların ardından Başkan Selvitopu ve meclis üyeleri günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.