Dolar 32,3664
%0.15
Euro 34,9649
%-0.29
Altın 2.325,700
%0.23
Bist-100 9,15
%0.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere CHP ilçe seçim startını verdi

Narlıdere CHP ilçe seçim startını verdi

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Narlıdere ilçe başkanlığının seçim startını vererek Narlıdere AKM’de düzenlediği ‘İktidara Yürüyüş Şölenine’ katıldı. Narlıdere ilçe Başkanlığı tarafından düzenlenen İktidara yürüyüş şölenine Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP İzmir İl başkanı Bedri Serter, CHP İzmir Milletvekilleri Musa Çam, Mustafa Moroğlu ve Hülya Güven katıldı. Narlıdere Belediye Meclis üyeleri, Narlıdere İlçe Başkanı Cafer Esen ve partililer ‘İktidara Yürüyüş Şöleninde hazır bulundu.

  • Ege Postası
  • 25.01.2015 - 15:40
İZMİR - Açılış konuşmasını gerçekleştiren Narlıdere İlçe Başkanı Cafer Esen, bir ve birlik olma zamanı olduğuna dikkat çekti. Esen “ Yaklaşan seçimler Türkiye için büyük bir önem arz ediyor. Bu kötü düzene dur diyebileceğimiz çok önemli bir fırsat önümüze gelecek. Milletvekilleri seçimlerinde CHP Narlıdere ilçe başkanlığı olarak başarılı neticeler almak için Mahalle bazında yapacağımız çalışmalar ile güzel neticeler alacağımıza inanıyorum. Aramızdan seçtiğimiz mahalle temsilcileri daha çok insana ulaşmak için en büyük yardımcılarımız olacaktır. Artık CHP’yi bir muhalefet partisi olmaktan çıkarıp iktidar partisi, Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nu da Başbakan olarak görmek istiyoruz” dedi.
 
 
 
Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur CHP Narlıdere ilçe başkanlığının düzenlediği iktidara yürüyüş şöleninde gerçekleştirdiği konuşmada Narlıdere’nin seçim startını verdiğini ve geçmişte olduğu gibi Narlıdere’nin hedef için her türlü çalışmayı yapacağını söyledi. Batur “ Türkiye hem içinde hem de dışında bir sorunlar yumağı haline gelmeyi sürdürüyor. Biz Atatürk’ün hedef gösterdiği muhasır medeniyetler seviyesine çıkmak için çaba sarf ederken, iktidar bunun tam tersi için özel bir çaba sarf ediyor. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk milleti ile birlikte inşa ettiği Cumhuriyet ve Cumhuriyet değerlerine ve Cumhuriyetin partisi CHP’ye saldırıyorlar. Artık bizlerin kendi içimizdeki sorunları bir kenara bırakarak birlik içinde var gücümüzle çalışmamız lazım. O kadar gözleri karardı ki, Narlıdere’ye bile el attılar. Seçimlerden yana Narlıdere’de bir takım güçler halkı bölmek, kutuplaştırmak, ötekileştirip birbirine düşürmek için özel bir çalışma gerçekleştirdi. En rahat saldırılan yer zaten her zaman belediyeler olmuştur. Hizmet yapması engellenerek halkın nazarında değersizleştirmek en çok uyguladıkları yöntemdir. Devletin Kaymakamları görev yaptıkları bölgelerde vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak, konforlu bir hale getirmek ve kamu yararına çalışmalar yapmakla mükelleftirler. Narlıdere ise kaymakamın neye hizmet ettiğini ise hep beraber görmüş olduk. Narlıdere’de ilk önceleri bazıları çıkıp olanların Abdül Batur’un şahsi bir sorunu olarak göstermeye çalışmıştı. Bugün herkes çok net görüyor ki tüm olanlar siyasi bir yıpratma çalışmasının basamakları. Meclis kararımız kaymakam tarafından veto edildi. Sen bunu veto ediyorsun ama Narlıdere Belediye Başkanı, meclis üyeleri, Sivil toplum örgütleri, demokratik kütle örgütleri hepimiz kararlıyız. O sokak BERKİN ELVAN Sokağı olarak kalacak. Geçtiğimiz hafta Gezi direnişin sembol isimlerinden olan Ali İsmail Korkmaz kardeşimizin katledilmesi ile ilgili dava neticelendi. Yüreğimiz yandı, içimiz kanadı. 2 Şubat tarihinde Narlıdere belediyemizin meclis toplantısı var. 2 Şubatta Narlıdere Kaymakamlığının hemen yanında Narlıdere Cem evine çıkan bir sokak var biliyorsunuz. O sokağın adını ALİ İSMAİL KORKMAZ koyacağız. Hadi buyursun kaymakam bunu da veto etsin bakalım. Biz kararlıyız ve kararlı olduğumuz yoldan dönemeyeceğiz. Ne demiş koca haydar ‘Kadılar müftüler fetva yazarsa, İşte kement işte boynum asarsa, İşte hançer işte başım keserse, Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan’” dedi.
 
 
 
Her şeyin bir sonu var
CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter Narlıdere ilçe başkanlığının başlattığı mahalle meclisleri çalışmasının çok önemli olduğunu belirterek Narlıdere’den her zaman olduğu gibi başarılı neticeler beklediklerini ifade etti. Serter “ Bugün benim il başkanlığındaki 19.ncu günüm. Aranızdan biriyim. Sevgili Abdül Batur benim lise arkadaşım, Narlıdere sokaklarında çok top koşturmuşluğumuz vardır. İl Başkanlığı, İlçe Başkanlığı kapılarımız Narlıdere’de olduğu gibi herkese açık olacak. Abdül başkanın dediği gibi iktidar kamyonun direksiyonu yok artık, vitesi yok, freni yok ve yokuş aşağıya gidiyor. Bu memleketi, Cumhuriyetimizi seviyor isek hepimiz aklımızı başımıza almak zorundayız. Her şeyin bir sonu olduğu gibi bunlarında bir sonu var. O son Haziran seçimleridir” dedi.


 
Açılış konuşmalarının ardından Narlıdere CHP ilçe başkanlığı tarafından oluşturulan mahalle temsilcileri tek tek söz alarak seçimlerde yapılması gereken çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundular. CHP Narlıdere ilçe başkanlığının düzenlediği iktidara yürüyüş şöleni müzik dinletisi ile son buldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.