Dolar 32,5594
%0.14
Euro 34,8278
%0.47
Altın 2.418,580
%-0.59
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere Belediyesi'nden unutulmaz dizi şarkıları konseri

Narlıdere Belediyesi'nden unutulmaz dizi şarkıları konseri

Narlıdere Belediyesi popüler müzik korosu hafızalarda yer etmiş, unutulmayan dizilerin şarkılarından oluşan bir konser düzenleyecek. Şef Ferda Yılmaz yönetiminde belleklerimize yer etmiş Dizilerin sevilen şarkıları seslendirecek.

  • Ege Postası
  • 24.04.2014 - 10:21
İzleyicilerine bir müzik ziyafeti yaşatacak olan konserin özel konuklarından biri de sevilen  oyuncu Cansel Elçin olacak. 29 Nisan 2014 salı günü saat 20.00′de İzmir Narlıdere Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşecek olan konserde özel olarak seçilen dizilerin şarkıları seslendirilecek. Canım Ailem, Hatırla Sevgili, Kayıp Şehir, Gönül çelen, Süper Baba, Aşk-ı Memnu, Yalan Dünya, Çemberimde Gül Oya, Kuzey Güney, Seksenler, Öyle Geçer Bir Zaman ki gibi birçok unutulmayan dizinin şarkıları o gece çok özel gösteriler eşliğinde yeniden hayat bulacak.
 
Meral Okay şarkılarla anılacak
Narlıdere Belediyesi popüler müzik korosunun muhteşem konserinde, 2012 tarihinde aramızdan ayrılan değerli söz yazarı, oyuncu ve senarist Meral Okay unutulmadı. Meral Okay o gece çok özel bir şarkısı ile anılacak ve televizyon dünyasına kattığı değerler söylenen şarkılarla birlikte izleyicilerle paylaşılacak. Konserde Cansel Elçin dışında onur konuğu olarak müzisyen ve oyuncu Ayta Sözeri, oyuncu Emre Kızılırmak katılırken, gecenin sunuculuğunu ise Hakan Eren yapacak.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.