Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narımor Otel'i Kocaoğlu açtı

Narımor Otel'i Kocaoğlu açtı

Narımor Urla Butik Otel 13 Ekim Cumartesi günü İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Urla Kaymakamı Önder Can´ın da katıldığı açılış kokteyli ve kurdele kesim töreniyle hizmete girdi. ‘Burası sizin daha önce hiç uğramadığınız kendi eviniz´ sloganıyla kapılarını açan Narımor Urla Butik Otel´in açılış kurdelesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu tarafından, aralarında Kaymakam Can´ın da olduğu protokol ve davetlilerin katılımıyla kesildi.

  • Ege Postası
  • 15.10.2018 - 14:10

Narımor Urla Butik Otel açılış kokteyli Cumartesi günü yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Urla’nın leziz yarımada şaraplarının ve özel peynirlerin eşlik ettiği konsept ile keyifli bir akşam yaşandı. Açılış süresince çeşitli sunumlar gerçekleştirilirken, canlı müzik keyifli sohbetlere eşlik etti.

Başını İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Urla Kaymakamı Önder Can’ın çektiği; sanat, siyaset ve iş dünyasını buluşturan açılış kokteyline katılan davetliler arasında; CHP İzmir eski Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı, CHP İzmir 24. Dönem Milletvekili Alaattin Yüksel ve eşi Eda Yüksel, Urla Devlet Hastanesi Başhekimi Adıgüzel Demirel, Türk Alman Eğitim ve Bilimsel Araştırmalar Vakfı (TAVAK) Başkanı Prof. Dr. Faruk Şen, İzmir ve Urla cemiyet hayatının tanınmış ismi Eczacı İbrahim Yüncü, CHP´nin Urla Belediye Başkan aday adayı Mali Müşavir Burak Oğuz, Çevreci aktivist Ahmet Güler, Ressam Habip Aydoğdu, Folkart Galeri´nin Genel Koordinatörü Fahri Özdemir, Altınordu FK antrenörlerinden Ufuk Kahraman, İyibirşey A.Ş. Kreatif Direktörü Osman Alkaç ve eşi Ece Alkaç başta olmak üzere İzmir ve Urla´nın önde gelen yöneticileri, işletmecileri, otel sahipleri ve işadamları ile Ayşe-Şinasi Dikmen çiftinin yakın çevresi ve dostları vardı.

Açılışı gerçekleştiren Başkan Kocaoğlu; “Öncelikle yurtdışında birikim yapıp, gelip Urla’mıza bu değerli yatırımı yapan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Otelin, Urla’mızın kalkınmasında, turizmimizin kalkınmasında, yıllardır uğraştığımız yarımadanın kalkınması projemize çok önemli bir katkı sunacağına inanıyorum. Otelin kazançlı bir işletme olmasını, ailenin yatırımlarının artarak devam etmesini diliyorum. Hem belediyemiz, hem Urla sakinleri adına tekrar teşekkür ediyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Şinasi Dikmen, otel hakkında kısa bir bilgilendirme yaptıktan sonra misafirler ile oteli gezdi, otelin konseptini, doğal ve coğrafi işaretlere uygun olarak yerinden temin ettikleri menü içerikleri ile Narımor’un mimari özelliklerini paylaştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.