Dolar 32,5563
%0.13
Euro 34,8676
%0.59
Altın 2.427,860
%-0.21
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Nakliyeciler sitesinde Ademhan coşkusu

Nakliyeciler sitesinde Ademhan coşkusu

Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ferhan Ademhan, “Bizler HDP, HDP Meclise” sloganları ile karşılandı Nakliyeciler Ferhan Ademhan'ı

  • Ege Postası
  • 29.05.2015 - 09:17
Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ferhan Ademhan, İzmir Kara Nakliyeciler Sitesi’ni ziyaret etti. Site esnafı ve emekçilerinin büyük ilgi gösterdiği Ademhan, Site Başkanları Adnan Çetin ve Levent Aytaç’ı da ziyaret etti.
HDP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ferhan Ademhan, çalışmalarına devam ediyor. Işıkkent’te Nakliyeciler Sitesi’ni ziyaret eden Ademhan, “Bizler HDP, Bizler Meclise”, “Yaşasın Halkların Kardeşliği”, “Ademhan Meclise” sloganları ile karşılandı.
Site esnafına hitap eden Ademhan, seçime günler kala herkesin sağduyulu olması gerektiğinin altını çizerek, “Seçimler demokrasinin şenliğidir. Bu şenliğe gölge düşürülmesine izin vermeyelim. Seçime kadar, hiç kimseyi incitmeden, duyarlı bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürmeliyiz” dedi.
 
EZİLENLERİN SESİ HDP
Ademhan, site esnafının ve emekçilerinin ilgisine de teşekkür ederek, “Halkımız gittiğimiz her yerde HDP’yi bağrına basıyor. Yoksullar, emekçiler, ezilenler, hak ve özgürlük mücadelesi veren tüm bireyler, sizin için sizin adınıza siyaset yapan HDP’de buluşuyor. Bu coşku ve birlik ile 7 Haziran’da barajları aşacağız” diye konuştu.
Kara Nakliyeciler Sitesi başkanlarını da tek tek ziyaret eden Ademhan önce Başkan Adnan Çetin ile buluştu. Çetin’den site esnafının sorunları hakkında bilgi alan Ademhan, “İzmir’in her bölgesindeki esnaf ile temas içindeyiz. TBMM’de esnafımızın daha rahat iş yapabilmesi ve çalışabilmesi için mücadele edeceğiz” sözlerine yer verdi.
 
TEMSİLDE ADALET BİTECEK
Ademhan, HDP’nin barajı aşmasının ülke demokrasisini de güçlendireceğinin altını çizerek, “Temsilde adaletsizlikten başka bir şey olmayan seçim barajını aşıp ortadan kaldırmak partimizin tüm ülke halkı için üstlendiği ilerici bir görevdir. Halkımızla birlikte daha güçlü bir demokrasiyi Türkiye’ye armağan edeceğiz” ifadesinikullandı.
Başkan Çetin de, Ademhan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Biz de HDP’nin barajı geçmesi gerektiğini düşünüyoruz. Tabii sizden de beklentimiz, seçildikten sonra da aynı şekilde halkın yanında olmanızdır” dedi.

Sitenin diğer başkanı Levent Aytaç ile buluşan Ademhan, Aytaç ile ülke gündemini değerlendirdi. Aytaç’tan destek sözü de alan Ademhan, “Üreteci güçlerin desteği HDP için önemli” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.