Dolar 32,2540
%-0.01
Euro 34,6822
%-0.08
Altın 2.393,670
%-0.28
Bist-100 10.248,00
%-0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mutlu'ya destekler sürüyor

Mutlu'ya destekler sürüyor

Genel kurullarının tamamlamalarının ardından, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu'yu ziyaret eden Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, Kitap ve Kırtasiyeciler Odası Başkanı Hulusi Demir ile Balçova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali İhsan Boyacı, Mayıs ayındaki birlik seçimlerinde kendisine destek vereceklerini söyledi.

  • Ege Postası
  • 05.02.2018 - 12:59

Zekeriya Mutlu ile uzun yıllara dayanan dostlukları bulunduğunu belirten İzmir Kitap ve Kırtasiyeciler Odası Başkanı Hulusi Demir, "Kendisini çok iyi tanırım, çalışkan ve özverili biridir. İyi bir dosttur. Kendisine desteğimiz bugün değil, geçmişten geliyor ve sonuna kadar da sürecek" dedi.

Emlakçıların yasa tasarısına ilişkin verdikleri mücadelede Zekeriya Mutlu'nun başlangıçtan bu yana en büyük destekçileri olduğuna dikkat çeken İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu ise, "Zekeriya başkanımız sadece esnaf sanatkarların çalışma hayatındaki sorunları ile ilgili değil. Olaylara daha geniş bir perspektiften bakarak, sosyal alanlarda da üyelerine öncülük ediyor. Mesela başkanvekilimiz Gönül Vural'ın başkanlığını yürüttüğü İESOB Kadın Kolları, diğer tüm meslek kuruluşlarına da örnek gösterilebilecek bir proje. Ayrıca İzmir esnaf teşkilatını her platformda layıkıyla temsil ediyor. Doğru çalışan makinanın dişlileri değiştirilmez. Biz başkanımızdan memnunuz, koşulsuz arkasındayız" diye konuştu.

Zekeriya Mutlu'nun ilk işyerini Balçova'da açtığını hatırlatan Ali İhsan Boyacı da, "Zekeriya Mutlu her şeyden önce bir Balçovalı, bizim hemşerimiz, dostumuz. Ticaret hayatına Balçova'da atılan bir esnafımız. Dünden bugüne bizimle hep ilgili oldu, çalışmalarımız için güç verdi, moral aşıladı. Bakın büyük zorluklarla gerçekleştirdiğimiz yeni binamıza koyduğumuz her tuğlada da emeği vardır. Tecrübesiyle bize her zaman yardımcı oldu, yön gösterdi. Kendisini başkan olarak değil bir ağabey olarak görüyoruz. Gönlü bu kadar zengin olan başkanımıza karşı elbette biz de üzerimize düşeni yerine getireceğiz. Birlik kongresinde tüm sevgimizle, yüreğimizle arkasında kenetleneceğiz" dedi.

İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise, kendisine gösterilen ilgiden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Esnaf kesiminin büyük sorunları bulunduğunu kaydeden Mutlu, 'Ancak el birliği ile her türlü sorunun üstesinden gelinir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da oda yöneticilerimizin emrinde, elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğim. Beraber çalışarak sorunları daha kolay aşabiliriz. Esnaf yöneticiliği fedakarlık isteyen bir görev. Bu ağır sorumluluğu üstlenenleri takdir etmek, desteklemek gerekir" diye konuştu.

Kemalpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Temel Küçük, Kemalpaşa Şoförler Odası Başkanı Osman Gençay ile Kemalpaşa Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Celal Çetin de makamında ziyaret ettikleri Zekeriya Mutlu'ya destek verdi. (DHA)


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.