Dolar 32,3687
%0.16
Euro 34,9655
%-0.28
Altın 2.325,510
%0.22
Bist-100 9,13
%0.6

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muhtarlardan Altındağ’a tam destek

Muhtarlardan Altındağ’a tam destek

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Çetin Altındağ’a Bayraklı ilçesindeki muhtarlardan tam destek geldi. İzmir’de sürekli açık bir ofisi bulunacağını belirten Altındağ, “Eşgüdüm içinde çalışacağız ve halkımızın her türlü sorununun çözümü için koşturacağız” dedi. Çetin Altındağ muhtarlara seslendi:

  • Ege Postası
  • 26.03.2015 - 13:25
Bayraklı ilçesi muhtarları, kendilerini ziyaret eden CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Çetin Altındağ’a önseçim sürecinde destek verdi. Parti örgütünün yanı sıra muhtarlara da ziyaretler gerçekleştiren CHP’li Çetin Altındağ, Bayraklı’daki Nafiz Gürman Mahallesi Muhtarı Ali Aydın, Onur Mahallesi Muhtarı Hasan Aydemir, Postacılar Mahallesi Muhtarı Abidin Topçu, Soğukkuyu Mahallesi Muhtarı Mehmet Yaşar Gök, Emek Mahallesi Muhtarı Habip Obay ve Gümüşpala Mahallesi Muhtarı İbrahim Balıkçı’yı ziyaret etti.

“Vekil, asilin üzerinde olamaz”

7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde genç ve çalışkan milletvekilleri görmek istediklerini belirten muhtarlar, Çetin Altındağ’ın kendilerini en iyi şekilde temsil edeceğine inandıklarını dile getirdi. Muhtarlık müessesesi hem vatandaşların kamu idaresine doğrudan ulaşabilmeleri açısından, hem de demokrasinin işletilmesi anlamında büyük önem taşıdığını vurgulayan CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Çetin Altındağ ise “İl Özel İdarelerinin kapanmasının ardından muhtarların önemi bir kat daha arttı. Bizler milletin vekili olarak meclise gideceğiz, ancak bize bu vekaleti verecek olan halkımızdır. Vekil asilin üzerinde hiçbir zaman olamaz. Asil olan halktır” dedi.

Muhtarlarla eşgüdümlü çalışma

Muhtarlara önemli görevler düştüğünü ve milletvekili olarak sürekli açık olacak ofisi aracılığıyla muhtarlarla eşgüdüm içinde çalışacağını belirten Altındağ, “İl Genel Meclisi üyeliğim döneminde olsun, parti çalışmaları sırasında olsun, muhtarlarımızla hep iç içe oldum. Muhtarlık müessesesi çok önemli. Sizlere büyük görevler düşüyor. Bizim milletvekili olarak İzmir’de sürekli açık ofisimiz olacak, telefonlarımız da hep açık olacak. Eşgüdüm içinde çalışacağız ve halkımızın her türlü sorununun çözümü için koşturacağız” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.