Dolar 32,3824
%-0.12
Euro 34,7480
%-0.16
Altın 2.407,300
%-1.14
Bist-100 10.103,00
%0.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mühendis adaylarının 13'üncü yaş mutluluğu

Mühendis adaylarının 13'üncü yaş mutluluğu

Ege Üniversitesi'nin etkin topluluklarından Ege Tekstil Topluluğu, kuruluşunun 13'üncü yılını kutluyor. Genç mühendis adayları, çalışmalarında destek verenlere teşekkür etti.

  • Ege Postası
  • 22.04.2014 - 14:24
24.04.2001 tarihinde Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığı’na bağlı olarak Tekstil Mühendisliği Bölümü öğrencileri tarafından 24 Nisan 2001'de kurulan Ege Tekstil Topluluğu, kuruluşunun 13'üncü yılını kutluyor.

Topluluk Yönetim Kurulu Başkanı Enes Tunçeli tarafından yapılan açıklamada, kuruluşundan itibaren birçok başarılı etkinlik gerçekleştiren grubun, düzenlenen seminerler, söyleşiler, teknik geziler, sosyal aktiviteler ve ulusal çaplı organizasyonlar ile Ege Üniversitesi ve diğer üniversite öğrenci toplulukları arasında en aktif topluluklardan biri olduğu vurgulandı. Tunçeli açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


"Topluluğumuzun kuruluş amaçları arasında üniversite sanayi işbirliğine katkı sağlamak, üniversiteden tekstil sektörüne geçiş sorununu ortadan kaldırmak, öğrencilerin iş hayatına adaptasyonlarını geliştirmek, kurumsal çalışma mantığını prensip edinen bireyler yetiştirmek ve sektör içinde networking oluşturmaktır. Ülkemizin ihracatta lokomotif sektörlerinden biri olan tekstil ve konfeksiyon sektörünü yakından tanımak, sorunlarına çözüm yolları aramak ve gelişimi için çalışmalarda bulunmak biz geleceğin tekstil mühendisleri olarak üstümüze düşen en büyük vazifedir. Gelecek yıllarda vazifemizi en iyi şekilde yerine getirebilmek için Ege Tekstil Topluluğu olarak daha öğrencilik yıllarımızda sektörümüzün gerektirdiği bilgi ve donanımlara ulaşma adına birçok faaliyetlerde bulunduk ve bulunmaya da devam ediyoruz. Faaliyetlerimize her zaman destek olan başta Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süheyda Atalay, Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Kadoğlu, Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kızılgüneşler ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden’e çok teşekkür ediyorum. Topluluğumuza ana sponsor olarak üyelerimize avantajlar sağlayan ve etkinliklerimizde her zaman yanımızda olan American Life Dil Okulu’na, yıl boyunca özverili çalışmalarıyla etkinlikleri birlikte gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu arkadaşlarım Mehmet Kafa, Anıl Parlar, Özge Duman, Fulya Karakaya, Furkan Çolak ve Emire Ülkü Efe'ye çok teşekkür ediyorum.."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.