Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Motoryat alev aldı 2 kişi canını zor kurtardı

Motoryat alev aldı 2 kişi canını zor kurtardı

Kuşadası ile Samos Adası arasındaki uluslararası sularda, Nero Koyu’na 1.5 mil uzaklıkta seyreden motoryat alev aldı. Yatta bulunan Mustafa Günaydın ile oğlu Halil İbrahim, denize atılan iple kurtarıldı

  • Ege Postası
  • 01.06.2018 - 07:04

Aydın’da Kuşadası ile Samos Adası arasındaki uluslararası sularda, Nero Koyu’na 1.5 mil uzaklıkta seyreden motoryat alev aldı. İşadamı Hasan Savaş’a ait “Biblos” isimli yatta bulunan 55 yaşındaki Mustafa Gün aydın ile 22 yaşındaki oğlu Halil İbrahim, yangının başlamasının ardından derin sulara atladı. Bu sırada şans eseri eşi ile birlikte aynı bölgede “Ada 6” isimli tekneyle seyreden Cüneyt Cebeci yangını gördü ve yardım çağrısı yaptı. Diğer yandan yangını cep telefonuyla kaydeden Cebeci, 2 kişinin denizde yüzdüğünü fark etti. Yatıyla birlikte bu kişilere yanaşan Cebeci, “İp attık. Denizde mücadele etmekten yorulan baba ile oğlunu yatımıza aldık ve sahil güvenlik ekiplerine teslim ettik” dedi. Yangının, motoryatın makine dairesinden başladığı belirtildi. Baba ve oğulun sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.

DENİZDE CAN PAZARI

Yattan atlayarak kurtulan Mustafa Günaydın ve oğlu Halil İbrahim’i Cüneyt Cebeci denize attığı iple kurtardı. Motoryatın dün sabah saatlerinde Bodrum’un Turgutreis Limanı’ndan İzmir’in Çeşme İlçesi’ne gitmek üzere açıldığı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.