Dolar 32,4983
%-0.13
Euro 34,9502
%0.35
Altın 2.430,310
%0.29
Bist-100 9.809,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mirkelam Frankie İstanbul’da sahne alacak

Mirkelam Frankie İstanbul’da sahne alacak

Türk pop müziğinin enerjik ismi Mirkelam, 29 Mart Pazar gecesi ‘Timeless Moments’ta izleyicilerine keyifli saatler yaşatacak.

  • Ege Postası
  • 28.03.2015 - 11:12
Mirkelam’ın zamana meydan okuyan şarkıları ve Frankie İstanbul’un leziz menüsü, iyi müzik ve iyi yemeği bir arada deneyimlemek isteyenleri bekliyor…
Frankie İstanbul’un klasikleşen müzik ziyafetleri hız kesmeden devam ediyor.
Zamana meydan okuyan sanatçıları ‘Timeless Moments’ sahnesinde konuk eden Frankie İstanbul, Türk pop müziğinin dinamik ve eğlenceli şarkıları ile öne çıkan ismi Mirkelam’ı ağırlayacak. 29 Mart Pazar gecesi Frankie İstanbul’un konukları, Mirkelam’ın en popüler ve unutulmaz şarkılarıyla müziğe doyacak.
‘Tavla’, ‘ Hatıralar’ , ‘Unutulmaz’, ‘Kokoreç’, ‘Bi Fotoğraf Çekinebilir miyiz'’, ‘Her Gece’, gibi pop müziğine damga vuran şarkıları ile bilinen Mirkelam, eşsiz sesi ve yorumu ile ‘Timeless Moments’ sahnesinde izleyenlere benzersiz bir müzik ziyafeti yaşatacak.
Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden Mirkelam ile ‘Timeless Moments’ performanslarına devam eden Frankie İstanbul; eşsiz manzarası, leziz menüsü ve her damak zevkine uygun şarap mönüleri ile ‘Zamansız Sanatçıları’ her ay konukları ile buluşturmaya devam edecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.