Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Minik yazardan ilk imza okul arkadaşlarına

Minik yazardan ilk imza okul arkadaşlarına

İzmir’in Foça İlçesi’nde yaşayan İlkokul ikinci sınıf öğrencisi Ali Mirza Topal basılan ilk kitabını yazarlık hayatının ilk imza gününde okul arkadaşlarına armağan etti. Topal “Issız Ada Maceraları” adlı kitabındaki öyküleriyle arkadaşlarından, öğretmenlerinden ve ilçe yetkililerinden övgüler aldı.

  • Ege Postası
  • 11.06.2018 - 07:56

Reha Midilli İlkokulu öğrencisi Ali Mirza Topal bir yıl önce yazmaya başladığı ve yakın çevresinin çok beğendiği öyküleri ailesinin de desteği ile bir kitapta topladı. 4 öykü ve 62 sayfadan oluşan kitabını  önce sınıf öğretmeni Rukiye Çetin ve okul müdürü Ahmet Bakır’a, onların teklif ve teşvikiyle de Foça Kaymakamı Ali Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar ve Milli Eğitim Şube Müdürü Beyhan Gökdemir’e takdim etti.   

Okulda düzenlenen imza gününde ise arkadaşlarına sevgi dolu sözcüklerle kitabını imzalayarak yazarlık hayatının ilk keyifli anlarını yaşadı.

Ali Mirza Topal’ın yarının büyük yazar adaylarından biri olduğuna inandığını belirten Reha Midilli İlkokulu Müdürü Ahmet Bakır küçük yazarla birlikte ailesinide kutladı. Bakır;” Kendisini, ailesini ve yeteneğini farkeden sınıf öğretmenini yürekten  kutluyorum. Gösterdiği büyük başarıda hepsinin rolü büyüktür. Doğru örnek model olmuşlardır. Kitap okumanın yanısıra yazma sevgisi aşılamışlardır. Ali Mirza  ile gurur duyuyoruz.” Dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.