Dolar 32,2525
%-0.08
Euro 34,7994
%-0.07
Altın 2.428,510
%0.15
Bist-100 10.056,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Metro'dan manidar 23 Nisan afişleri

Metro'dan manidar 23 Nisan afişleri

23 Nisan'ı çocuklara bayram olarak hediye eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklar için söylediği zamanın çok ötesindeki sözlerden biri, İzmir’de bayram öncesi Metro duraklarındaki bilboardları doldurdu. Çocuk istismarıyla ilgili bu söz "Ensar'a kalkan olanlara en güzel cevap" diye nitelendi Metro'dan manidar 23 Nisan afişleri

  • Ege Postası
  • 22.04.2016 - 12:28

EGEPOSTASI - Günümüz Türkiye’sinin kanayan yarası çocuk istismarıyla ilgili Atatürk’ün onlarca yıl önce söylediği söz, Büyük Önder’in çocuklar konusundaki hassasiyetini ve basiretli devlet adamlığı yanını bir kez daha gözler önüne serdi.

Metro, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi, Metro güzergahlarındaki bilboardlara ilginç afişler koydu. 23 Nisan’ı çocuklara armağan eden Cumhuriyet’in kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal’in, çocuklarla çekilmiş çeşitli fotoğraflarının yer aldığı afişte, ayrıca Atatürk’ün “Çocuklar her türlü ihmal ve istismardan korunmalı. Onlar her koşulda yetişkinlerden daha özel ele alınmalıdır” sözüne yer verildi.

Ensar Vakfı yurtlarında yaşanan taciz skandalı, yurdun dört yanından hemen hemen her gün gelen çocuklara yönelik taciz haberleriyle kanımızın donduğu bu günlerde, Atatürk’ün çocuklarla ilgili çarpıcı sözünün yer aldığı afişler ilgiyle izlendi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.