Dolar 32,4883
%0.13
Euro 34,8228
%0.29
Altın 2.489,920
%1.12
Bist-100 9.535,00
%0.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Metin Solak startı verdi

Metin Solak startı verdi

CHP 2. Bölge milletvekili aday adayı ve Çiğli eski Belediye Başkanı Metin Solak, seçim çalışmalarına başladı. Eski Başkan Solak Çiğli Belediyesi Şantiye binasında işçilerle sabah 7’de kahvaltıda bir araya gelerek seçim startı verdi. Çiğli Belediyesi eski Başkanı Metin Solak

  • Ege Postası
  • 06.03.2015 - 11:09
CHP 2. Bölge milletvekili aday adayı Metin Solak, aday adaylığı çalışmasına Belediye Başkanlığı yaptığı Çiğli Belediyesi'nde çalışan işçileri ziyaret ederek başladı. Eski Başkan Solak şantiye ’de çalışan işçilerden destek isteyerek sözlerine söyle devam etti; ” İlk defa sizin karşınızda konuşurken heyecanlanıyorum, sizinle acı tatlı birçok şeyi paylaştık, bugün sizin karşınızda bende 2. Bölgede 78 aday adaylarında birisi olarak duruyorum. Gönlümden geçen bu değildi tabi, ama her şeyin hayırlısı diyorum.  

“BİLDİĞİNİZ METİN SOLAK”

Kendimi size anlatmanın gereksizliğini,  biliyorum sizin karşınıza çıkıp ta, bana oy verin demenin gereksizliğini. Çünkü birbirimizi tanıyacak kadar emeğimiz var. Kısa, öz, net buraya gelipte şunu yapacağım demeyi uygun görmüyorum. Bildiğiniz Metin Solak, tanıdığınız Metin solak, iyisi ile eksiği ile yanlışı ile tanıdığınız insan, desteğiniz istiyorum. Arkadaşlarınıza bizim bir Başkanımız vardı, ona desteğinizi verin demenizi istiyorum. Sabah altıdan beri buradayım, buraya daha önce gelmek isterdim ama yanlış anlaşılır diye gelmedim, ama sizleri çok özlemiştim. Bundan sonra bizden emeğinizi desteğinizi esirgemeyin” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.