Dolar 32,5614
%0.07
Euro 34,9699
%0.41
Altın 2.423,710
%0.02
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'e serinleten uyarı

İzmir'e serinleten uyarı

İzmir ve ilçeleri için sağanak uyarısı yapıldı. Kent çöl sıcaklarının etkisinden hafta ortasında kurtulacak. İzmir’de 3 gün üst üste sağanak yağış bekleniyor. Meteorolojiden İzmir'e serinleten uyarı

  • Ege Postası
  • 04.08.2015 - 21:45
EGE POSTASI- İzmir Meteoroloji Radarından ve Meteoroloji Uydusundan alınan son görüntüler ile yapılan meteorolojik değerlendirmelere göre; Son bir haftadır İzmir'i etkisi altına alan kavurucu sıcaklar yerini sağanak yağışa bırakacak.
İzmir'in Bornova, Bayraklı, Konak, Karşıyaka, Çiğli, Gaziemir, Buca, Karabağlar, Narlıdere, Güzelbahçe, Balçova ve Kemalpaşa ilçelerinde etkili olacağı kaydedildi.

İzmir ilinin Bornova ve Kemalpaşa ilçelerinde, yerel olarak kuvvetlenmesi beklendiğinden yaranabilecek olumsuzluklara karşı(su baskını, yıldırım, dolu yağış, ani sel) ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

İç Ege’yi etkisi altına alan yağışlı hava hafta ortasından itibaren İzmir’de de etkisini gösterecek.Meteorolojiden alınan bilgilere göre İzmir’de Perşembe gününden itibaren 3 gün üst üste sağanak yağış bekleniyor.Kentte sıcaklıkların da az da olsa düşeceği periyotta nem oranı yüzde 82’ye kadar çıkacak.

İZMİR İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN RAPORU


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.