Dolar 32,2524
%0.03
Euro 34,7055
%0.09
Altın 2.402,320
%0.38
Bist-100 10.248,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen'de 'çöp' krizi tatlıya bağlandı

Menemen'de 'çöp' krizi tatlıya bağlandı

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in çöp arabalarının mazot giderlerini karşılamadığı gerekçesiyle ilçenin bazı bölgelerinde uzun süredir çöplerin toplanmadığı ileri sürüldü. Bu konuda kolları sıvayan Millet İttifakı Menemen Belediye Başkan Adayı CHP’li Serdar Aksoy ise çareyi gönüllüleriyle birlikte çöpleri toplamakta buldu. Aksoy'un bu eyleminin ardından bugün belediyenin temizlik işlerine bağlı araçların sokaklarda çöpleri topladığı gözlendi. Menemen'de 'çöp' krizi tatlıya bağlandı

  • Ege Postası
  • 25.03.2019 - 12:38

EGEPOSTASI- 4 dönemdir Menemen'de belediye başkanlığı görevini yürüten ve 31 Mart seçimleri öncesi partisi tarafından aday gösterilmeyen Tahir Şahin'e partilisi başkan adayından çöp sitemi geldi.

Millet İttifakı Menemen Belediye Başkan Adayı Serdar Aksoy, ilçede mazot parası verilememesi gerekçesiyle uzun düredir çöplerin toplanmadığını ileri sürerek gönüllülerle birlikte harekete geçti.Aksoy, ilçe örgütü, kadın ve gençlik kolları, Menemenliler ve “Serdar Aksoy Gönüllüleri” ile birlikte biriken çöpleri toplayıp traktör römorklarına yükledi.

Aksoy daha sonra sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

"Menemen halkının sağlığı ile oynanmasına izin vermeyeceğiz.Menemen Belediyesi tarafından mazot parası verilememesi gerekçesiyle uzun zamandır birçok bölgede çöplerin toplanmadığını biliyoruz. Bu kirliliğe müsaade etmeyiz. Menemen'e hizmet için geliyoruz."

SERDAR AKSOY EYLEMİ BELEDİYEYİ HAREKETE GEÇİRDİ

Günlerdir Menemen'de araçlara mazot verilmemesi nedeniyle çöplerin toplanmaması üzerine Millet ittifakı başkan adayı Serdar Aksoy basında da yer aldığı gibi; kolları sıvayarak Menemenliler ile beraber hafta sonu traktörlerle çöpleri toplamaya başlamıştı.

Aksoy'un bu eyleminin ardından bugün belediyenin temizlik işlerine bağlı araçların sokaklarda çöpleri topladığı gözlendi.

Millet ittifakı adayı Aksoy belediyenin bu duyarlılığı için "Belediyemiz temizlik işleri biriminde çalışan işçi kardeşlerimize gösterdiği duyarlılık için teşekkür ediyorum. Menemen hepimizin, başka Menemen yok" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.