Dolar 32,3806
%-0.13
Euro 34,6749
%-0.37
Altın 2.401,980
%-1.36
Bist-100 10.061,00
%-0.22

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes'te kazanan dostluk oldu

Menderes'te kazanan dostluk oldu

Menderes Belediyesi’nin, Göztepe Spor Kulübüyle birlikte düzenlediği Nevzat Güzelırmak Sömestr Futbol Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

  • Ege Postası
  • 06.02.2016 - 10:58
İZMİR - Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Göztepe Spor Kulübüyle birlikte düzenlediği Nevzat Güzelırmak Sömestr Futbol Şenliği, Menderes 19 Mayıs Stadı’nda gerçekleşti. 8 takımın katıldığı futbol şöleni minikler kategorisinde gerçekleşti. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe Göztepe Spor Kulübü’nün efsane futbolcusu Nevzat Güzelırmak’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Ayşegül Duran Türker, kulüp yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Minik futbolcular sahada
Turnuva kapsamında Menderes Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Balçova Belediye Spor, Çamdibi Gücü Spor Kulübü, Göztepe Spor Kulübü, Manisa Büyükşehir Spor Kulübü,  Torbalı Spor, Urla Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile Aydın Yıldız Spor Kulübü’nün 2008 doğumlu olan minik futbolcuları sahada yer aldı. Minik futbolcular yağmura rağmen kıyasıya bir mücadele gösterdi. Miniklerin en büyük destekçisi ise aileleri oldu.

Madalyalar tüm sporculara
Gün boyu süren etkinlik sonunda sahanın minik yıldızlarına madalyaları verildi. Herhangi bir sıralamanın olmadığı etkinlikte kazanan dostluk oldu. Minik futbolculara madalyalarını Göztepe’nin efsane futbolcusu Nevzat Güzelırmak taktı.



Başkan Soylu’ya forma
Etkinlikte Nevzat Güzelırmak tarafından Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’ya kendi adını taşıyan 35 numaralı Göztepe forması da hediye edildi.

Geleneksel hale gelecek
Şenlikte konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, etkinliğin ilk kez düzenlendiğini kaydederek, “  Futbol şölenimiz ile küçük yaştaki çocuklarımızın spora duydukları sevgiyi pekiştirmeyi amaçladık. Bu amaçla sömestr tatilinin sonunu tarihi başarılarla dolu olan Göztepe Kulübümüz ile minikler kategorisinde futbol turnuvamızı düzenleyerek taçlandırdık. 19 Mayıs Stadı’nda gün boyu süren turnuvamız renkli görüntülere sahne oldu. Minik futbolcularımız hünerlerini sergiledi. Sporcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Futbol şölenimizi geleneksel hale getirerek her yıl sömestr tatilinde ilçemizde düzenleyeceğiz” dedi. Nevzat Güzelırmak ise, Menderes Belediyesi ve Göztepe Spor Kulübü’ne teşekkür ederek, “ Belediyemize ve kulübümüze yapmış oldukları etkinlik için teşekkür ederim. Benim adımı taşıyan bu etkinlik beni ayrıca onurlandırdı. Minik futbolcularımızı gönülden kutluyorum. Onların başarı adımlarını atması adına bu tür organizasyonlar önemli” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.