Dolar 32,3627
%0.14
Euro 34,9578
%-0.31
Altın 2.324,970
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes'te Halk Dansları Gecesi

Menderes'te Halk Dansları Gecesi

Menderes Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenecek Menderes Halk Dansları Gecesi 22 Eylül Pazartesi günü Kültür Merkezi Amfi Tiyatro’da gerçekleşecek.

  • Ege Postası
  • 20.09.2014 - 10:28
Menderes Belediyesi tarafından düzenlenecek 6. Halk Dansları Gecesi için geri sayım başladı. 22 Eylül Pazartesi günü Raks-ı Anadolu adıyla gerçekleşecek gecede Menderes Belediyesi Eğitim Kültür Gençlik Spor Kulübü Derneği Halk Dansları Topluluğu Türkiye’nin farklı bölgelerinin yöresel danslarını izleyicilere sunulacak.

Herkesi bekliyoruz
Halk Dansları Topluluğu’nun bir yıl boyunca özveri ile çalışarak hazırlıklarını tamamladığını ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “  Sahip olduğumuz kültürel ve folklorik değerleri yaşatmak amacıyla Menderes Belediyesi Eğitim Kültür Gençlik ve Spor kulübü tarafından kurulan Halk Dansları Topluluğu, 7’den 70’e tüm Mendereslileri yöresel halk danslarıyla buluşturuyor. 400 öğrencisi bulunan halk dansları topluluğumuz bir yıl boyunca aldıkları eğitimin sonunda gösterilerini sunacaklar. Gecemize bütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz “ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.