Dolar 32,3701
%0.16
Euro 34,9552
%-0.31
Altın 2.325,270
%0.21
Bist-100 9,08
%0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes'te 'Cumhurbaşkanı Erdoğan Konferansı'na yoğun katılım

Menderes'te 'Cumhurbaşkanı Erdoğan Konferansı'na yoğun katılım

Menderes Belediyesi tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı anlatan konferans İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde gerçekleşti. Konferansa yoğun katılımıyla dikkat çekti.

  • Ege Postası
  • 14.02.2016 - 12:21
İZMİR - Menderes Belediyesi tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı anlatan “Asımın Neslinden Bir Usta: Bugünün Asım’ı” adlı konferans Kültür Park Fuar Alanı İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde düzenlendi.  Sanat Düşünce Eğitim Derneği (SADED) Yönetim Kurulu Başkanı, Araştırmacı-Yazar Tahir Fatih Andı’nın konuşmacı olduğu konferansa,  AK Parti İzmir Milletvekili M. Atilla Kaya, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Asrın Lideri
Etkinliğin açılışında konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu,” 40 yıllık siyasi hayatında milletine hizmet için çalışan ve sadece kendi ülkesinin değil dünyanın refahı için gecesini, gündüzüne katan asrın lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı anlamak, onun ustalık kademesine gelene kadar yaşadıklarını irdelemek için önemli bir etkinlik.  Milli iradenin teveccühüyle milletin adamı olmayı başarmış Cumhurbaşkanımız için ne söylesek az kalır. Bu topraklarda Asım’ın nesli ile Asım’ın neslini görev başında görmek istemeyenler arasında 200 yıldır savaş var. Bu savaşın kazananı Asımın nesli oldu, kazanan Recep Tayyip Erdoğan oldu” dedi.

Yeni Asımlar yetiştirmeliyiz
Kendilerine büyük görev düştüğünün altını çizen Başkan Soylu, “ Bizler belediye başkanları olarak İzmir’de görev yaptığımız ilçeleri marka şehir yapma yolunda var gücümüzle çalışıyoruz, bu işin farklı bir tarafı. Bizlerin sadece yeni parklar, yeni yollar yapmamız yetmez. İnsan da yetiştirmemiz gerekiyor. Çünkü Asım’ın nesli kolay yetişmedi. O nedenle bize de çok büyük görev düşüyor. Bu sorumlulukla herkesi bu davadan yılmadan, yorulmadan çalışmaya davet ediyorum. Bu milletin, bu toprakların vatanına, milletine sevdalı yeni Asımlara ihtiyacı var” dedi.



DİSK olayını eleştirdi
DİSK Genel Kurulunda yaşananları sert bir dille eleştiren Başkan Soylu, “Katil orada oturuyor yanında silah arkadaşıyla birlikte ama gözlerine perde inmişler bu ülkenin Cumhurbaşkanına katil diye bağırıyorlar, katil devlet diye bağırıyorlar. Onları orada bağırtanları, bu edepsizliği yapanları görmezden gelenleri, pişmiş kelle gibi sırıtanları esefle kınıyor ve lanetliyorum” ifadelerini kullandı.

Ayakta alkışladılar
Başkan Soylu konuşmasının sonunda “Onuruyla, namusuyla, şerefiyle dünyadaki bütün mazlumların, bütün ezilenlerin umudu olmuş bugünün Asımı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ayakta alkışlamaya davet ediyorum” diyerek tüm salonla birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ayakta alkışladı.

Bugünün Asımı’na sahip çıkalım
Konferansın konuşmacısı SADED Yönetim Kurulu Başkanı, Araştırmacı-Yazar Tahir Fatih Andı da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük hizmetlerde bulunduğunu belirterek, “ Ümmetin derdiyle dertlenen, vatanına, milletine sevdalı birisidir Recep Tayyip Erdoğan. Mütevazı kişiliğiyle her kesimin sesi olmuştur. Lütuf Allah’ın nimetidir. Recep Tayyip Erdoğan da Allah’ın bir lütfudur. Bizim bunun kıymetini bilmemiz lazım. Onun sayesinde herkes özgürce düşüncesini söyleyebiliyor.  O sebeple bizlerde onun derdiyle dertlenmeli ve ona sahip çıkmalıyız” diye konuştu.

Kitap dağıtıldı
Gecenin sonunda davetlilere Tahir Fatih Andı’nın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı konu alan kitapları ücretsiz hediye edildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.