Dolar 32,3264
%0.23
Euro 35,0759
%-0.13
Altın 2.300,200
%1
Bist-100 9,00
%2.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes’te 8 Mart

Menderes’te 8 Mart

Menderes Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

  • Ege Postası
  • 04.03.2015 - 10:05
Menderes Belediyesi, Menderes İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Menderes İlçe Halk Sağlığı Müdürlüğü ile birlikte 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için etkinlik hazırladı. Menderes Belediyesi Nikah ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek etkinlikte kermes düzenlenecek, ilizyon gösterisi gerçekleşecek. Halk dansları gösterisi ve Türk Halk Müziği konserinin verileceği etkinlikte ayrıca kadın sağlığı üzerine bir sunum gerçekleşecek.

Bir gün değil her gün
Düzenlenecek etkinlikle alakalı konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Varlıklarıyla onurlandığımız, sevgiyi, şefkati karşılıksız veren, eğiten, yetiştiren fedakar kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü Menderes Belediye olarak biz de unutmuyoruz ve onlar için bu önemli günde bir dizi etkinlik gerçekleştiriyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İlçe Sağlık Müdürlüğümüz ile birlikte gerçekleştireceğimiz etkinliklerimiz gün boyu sürecek. Menderes Belediyesi olarak kadınlarımızı sadece bir gün değil her gün el üstünde tutuyoruz.  Onlar için her zaman görevimizin başındayız “ dedi.

Çeşitli etkinliklerle kutlanacak
8 Mart günü gerçekleşecek etkinlikler kermes ile başlayacak. Kermeste ilçedeki kadınların kendi emekleriyle hazırladıkları el emeği göz nuru çalışmaları satışa sunulacak. Satıştan elde edilecek gelir okul aile birliklerine aktarılacak. Kermes sonrası gerçekleşecek protokol konuşmalarının ardından Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarışmacısı Dennis Apathe’nin ilizyon gösterisi gerçekleşecek. İlizyon gösterisi sonrası Menderes Belediyesi Halk Oyunları Ekibi ve Menderes Halk Eğitim Müdürlüğü Halk Oyunları Ekibi’nin halk oyunları gösterisi kadınların beğenisine sunulacak. Hikmet Tosun’un Türk Halk Müziği konseri vereceği etkinlik kapsamında İlçe Halk Sağlığı Müdürlüğü yetkilileri tarafından kadın sağılığı üzerine sunum gerçekleşecek.

MEGEM Turu
Etkinlik sonrasında Menderes Belediyesi tarafından ilçedeki öğrencilerin eğitim hayatına katkı sağlamak adına hayata geçirilen Menderes Gençlik ve Eğitim Merkezi kadınlara tanıtılacak. Gün boyu sürecek etkinlikleri katılmak isteyen kadınlar için Menderes’in çeşitli mahallelerinden ücretsiz servisler kaldırılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.