Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes İspanya’da Dünya’ya tanıtıldı

Menderes İspanya’da Dünya’ya tanıtıldı

Menderes Belediyesi İspanya’nın Madrid şehrinde düzenlenen FITUR Turizm Fuarı’na Türkiye’den katılan tek belediye oldu. Fuarda belediye standına büyük ilgi olurken, maskot Mandi herkesin beğenisini topladı.

  • Ege Postası
  • 29.01.2015 - 09:59

İlçenin ulusal ve uluslararası alanda tanıtımını amaçlayan Menderes Belediyesi, başlattığı fuar hamlelerine bir yenisi ekledi. 63 yıllık belediye tarihinde ilk kez fuarlara katılım sağlayan Menderes Belediyesi, yine bir ilke imza atarak dünyanın sayılı turizm fuarları arasında yer alan ve İspanya’nın Madrid kentinde düzenlenen FITUR Turizm Fuarı’na katıldı. Kapılarını açan fuara Türkiye’den katılan tek belediye olan Menderes Belediyesi’nin standına dünyanın dört bir yanından gelen sektör temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.  1 Şubat tarihine kadar açık kalacak fuarda ilçenin önemli ürünleri ve değerleri tanıtılıyor.

Mandi Madrid’de
Gümüldür Mandalina Festivali’nin maskotu Mandi de her fuar da olduğu gibi FITUR Turizm Fuarı’nda da yer aldı. Daha önce İzmir’de düzenlenen Travel Turkey Fuarı ve geçen hafta İstanbul’da düzenlenen EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılan Mandi,  Madrid’de de yine herkesin ilgi odağı oldu. Dünyanın dört bir yanından gelen sektör temsilcileriyle buluşan Mandi, ilçenin önemli ürünlerini ve değerlerini tanıttı.

Marka olacağız

Menderes’i her alanda kalkındırmak için çalıştıklarını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Güzel ilçemizin tanıtımına katkı amacıyla yurt içinde ve yurt dışında çeşitli fuarlara katılım sağlıyoruz. Bugüne kadar yapılmayan hamleleri atarak ilçemizi bir marka haline getirmeyi amaçlıyoruz. Menderesimiz tarihi değerleri, turistik alanları, doğası ve ürünleriyle eşsiz bir özelliğe sahip. Bu eşsiz özelliği dünyaya duyurmak adına da Madrid’de ki fuara katılım sağladık” dedi.

İlgi memnun edici

FITUR Turizm Fuarı’nda Menderes standına olan ilgiden memnun olduğunu ifade eden başkan Soylu, “ Fuarda standımıza yoğun bir ilgi var. Bu ilgi bizi de çok memnun ediyor. Dünyanın çeşitli bölgelerinden gelmiş sektör temsilcilerine ilçemizi tanıtarak bilinirliğimizi arttırıyoruz. Kendilerine ilçemizin en önemli ürünleri arasında yer alan Gümüldür Satsuma Mandalinası’nıı ikram ediyor, ilçemizdeki boncuk ocaklarında üretilen nazar boncuklarını hediye ediyoruz. Menderesimiz’in değerlerini tanıttığımız fuar bizim için önemli bir çalışma oldu “ diye konuştu.  
  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.