Dolar 32,5677
%0.29
Euro 34,7798
%0.14
Altın 2.492,890
%0.34
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Matkap geldi, sıkıntı büyüdü

Matkap geldi, sıkıntı büyüdü

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin'in son zamanlarda başkan yardımcıları dışındaki yöneticileri organizasyonlara çağırmaması ve bilgilendirmemesinin yanı sıra, Karşıyaka kongre sürecindeki tutumu nedeniyle de rahatsız olan yaklaşık 10 kadar il yöneticisinin rahatsızlıklarını perşembe günü kendi aralarında seçecekleri sözcü aracılığıyla dile getirecekleri öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 21.01.2013 - 17:28
EGE POSTASI-  CHP İzmir İl Yönetiminde uzun zamandır yaşanan rahatsızlık CHP STK'lardan ve Odalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısaı Nihat Matkap'ın İzmir'e gelmesiyle iyice arttı.  Uzun zamandır İl Başkanı Ali Engin'in bir çok organizasyon ve programları başkan yardımcıları dışındaki yöneticilerle paylaşmamasından rahatsız olan yaklaşık 10 kadar yöneticinin bu konudaki sıkıntısı Matkap'ın İzmir ziyareti sırasında arrtı. Geçtiğimiz hafta Perşembe günü yapılan il yönetim toplantısında İl Başkanı Engin'in, Genel Başkan Yardımcısı Matkap'ın İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret edeceğini yöneticilere duyurması ancak program hakkında bilgi vermemesi il yönetiminde çatlağa neden oldu. Matkap'ın başkanlığı ziyaretinden sonra  ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla yemekli toplantısını basından öğrenen çoğu yöneticinin bu durumdan ciddi derecede rahatsız olduğu öğrenildi. Konunun rahatsızlık yaratan bir diğer boyutunun Engin'in geçtiğimiz Cuma günü vekillerle birlikte yaptığı toplantıya sadece il başkan yardımcılarını çağırması oldu. 

KARAEGE'Yi DESTEKLEMESİ TEPKİ GÖRDÜ

İl yönetiminde Engin'e karşı tavır alınan ikinci konu ise Karşıyaka kongresi süreci... Geçici olarak atanan ve amacı örgütü kongreye hazırlamak olan Kayyum'un başındaki bir adayın desteklenmesini doğru bulmayan bir çok yöneticinin Engin'in tutumunun örgüte zarar verdiğini savunduğu iddia ediliyor.

SÖZCÜ SIKINTILARI ANLATACAK

Son zamanlarda toplantılara çağrılmama ve kongre sürecindeki tutum nedeniyle rahatsız olan yöneticilerin harekete geçeceği ve Perşembe günü yapılacak olan il yönetim kurulu toplantısında kendi aralarında belirleyecekleri sözcü aracılığıyla sıkıntılarını dile getirecekleri öğrenildi.

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.