Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mardinliler Federasyonu’nda Tunç dönemi

Mardinliler Federasyonu’nda Tunç dönemi

İzmir Mardinliler Federasyonu Olağan Genel Kurulda Beşir Tunç’u başkanlığa seçti Olağan Genel Kurul seçimini yaptı

  • Ege Postası
  • 17.10.2016 - 09:38

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) 3. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Başkan Adayı Beşir Tunç’un sunduğu tek liste ile yapılan seçimde Tunç’un listesi oybirliği ile göreve seçildi. Böylelikle Mart 2015’te yapılan Olağanüstü Genel Kurul ile başkanlığa seçilen Ferhan Ademhan, olağan  genel kurul ile görevi Beşir Tunç’a devretmiş oldu.

İMAF Olağan Genel Kurulu federasyon binasında gerçekleştirildi. İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan genel kurulda Divan Başkanlığını Bülent Korkmaz, üyelikleri ise Ahmet Gültekin ve Kurucu Genel Başkan Mehmet Salih Pehlivanoğlu yaptı.

Genel Kurula, CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, AK Parti Konak Belediye Meclis Üyeleri Abdullah Siyahkoç ve Sait Başdaş, Mardinliler Vakfı Başkanı Rasim Kahraman, İMAF’ın ilk genel başkanı Mehmet Şakin Irmak ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Genel Başkan Ferhan Ademhan’ın okuduğu faaliyet raporu delegasyon tarafından onaylandı. Federasyon saymanı Seyfettin Kaymaz’ın okunduğu mali rapor da oylama sonucunda oanlaylandı.

Genel Başkan Ferhan Ademhan, bir buçuk yılı aşkın bir süreyle federasyonu aktif tutmaya çalıştıklarını ifade ederek, “İzmir’de hemşerilerimizin temsilini sağlama, barış ve kardeşlik adına söz söyleme adına ses olmaya çalıştık. Federasyonumuz her türlü sıkıntıya rağmen, kentin sorunlarına duyarsız kalmamıştır. Eksiklerimiz olduysa da ardımızdan gelen genç arkadaşlar tamamlayacaktır” dedi.

Ademhan, bir ilki yaparak kendi isteğiyle başkanlığı bıraktığının altını çizerek, “Koltuk değil; hizmet önemlidir. Bundan sonra da yönetim kurulunda yer alarak hizmet etmeye devam edeceğim” sözlerine yer verdi.

Konuşmanın ardından yapılan seçimle Beşir Tunç’un sunduğu liste göreve seçildi. Katılımcılara konuşmasında teşekkür eden Beşir Tunç, “Başkanlık görevine gelmeden önce genel sekreterlik görevini yürütyordum. Şimdi de Mardin sevdasıyla aynı heyecanla hizmete devam edeceğim” ifadesini kullandı.

Tunç, kendinden önceki başkanlara da teşekkür ederek, “Sizlerden aldığım bayrağı daha ileriye taşıyacağım. İzmir’e ve İzmir’de yaşayan Mardinlilere tüm gücümle hzimet edeceğim. Beni bu görece layık gören tüm hemşerilerime teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.