Dolar 32,3926
%0.23
Euro 35,2776
%0.61
Altın 2.324,900
%0.19
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mamaklılar, Başkent'i Teras Park’tan seyredecek

Mamaklılar, Başkent'i Teras Park’tan seyredecek

Mamak Belediyesi, park ve bahçe çalışmaları kapsamında Peyami Safa Mahallesi’nde inşaa ettiği Teras Park’ın yapımını tamamladı.Ankara’ya hakim noktalardan birine inşa edilen park, vatandaşlar tarafından hem piknik alanı hem dinlenme...

  • Ege Postası
  • 10.08.2013 - 11:55
Mamak Belediyesi, park ve bahçe çalışmaları kapsamında Peyami Safa Mahallesi’nde inşaa ettiği Teras Park’ın yapımını tamamladı.

Ankara’ya hakim noktalardan birine inşa edilen park, vatandaşlar tarafından hem piknik alanı hem dinlenme ve spor alanı olarak kullanılabilecek. 10 bin metrekarelik bir alanda yapımı tamamlanan Teras Park'ın çevre düzenlemesi ve bitkisel peyzaj çalışmasının devam ettiğini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Vatandaşlarımız Teras Park'tan Ankara’yı seyredecek. Parkımız, mahalle sakinlerimize ve Mamaklılara hayırlı olsun.” dedi.

Teras Park’ın, Mamak’ın en gözde mekanlarından biri olacağını belirten Akgül, şehir manzarasının Teras Park’tan izleneceğini ifade etti. Mamak’ta uygun olan alanlarda çocukların oynayabileceği, büyüklerin de gezip dinlenmenin yanı sıra spor yapabilecekleri park ve yeşil alanlar oluşturduklarını belirten Akgül, “Teras Park'ta kafeterya, çocuk oyun alanı, fitness alanı, yürüyüş ve koşu yolu, boydan boya süs havuzu, merdiven kuleleri, gölet ve restaurant gibi birbirinden güzel mekanlar yer alıyor.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.