Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Magazincilerin rüya gibi gecesi

Magazincilerin rüya gibi gecesi

Ege Magazin Gazetecileri Derneği (EMGD) tarafından gelenekselleştirilen İzmir'in onurları 2014 Ödül töreni, rüya gibi bir geceyle gerçekleşti. Alsancak tarihi Havagazı Fabrikası'nda İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İlkerler Otomotiv işbirliğiyle hazırlanan gecede İzmir'e değer katan isimler ödüllendirildi.

  • Ege Postası
  • 19.09.2014 - 14:47
Adnan Bulu ve Tanju Kumbaracıoğlu'nun kurucusu olduğu ve İzmirli seçkin müzisyenlerden oluşan Aegean Band'in gece için özel olarak hazırladığı repertuvarıyla başlayan gece, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, ünlü modacı Zühal Yorgancıoğlu, İzmir Barosu Başkanız Avukat Ercan Demir, ünlü gazeteci -GS eski yöneticilerinden Aziz Üstel'in de aralarında yer aldığı çok sayıda simayı bir araya getirdi. 

Mehmet Necati Şentürk'ün sunumuyla başlayan ödül töreninde "81 İl 81 Topuk" projesiyle adından söz ettiren İzmir Ticaret Odası İş kadınları Konseyi Başkanı Asuman Nardalı, Ünlü yazar Muzaffer İzgü, Sokak Çocukları Koruma ve Çocuklar Geleceğimizdir Derneği Başkanı Avukat Neşecan Hürtürk, Uluslararası İzmir Kukla Günleri Festival Direktörü Selçuk Dinçer, İzmir Kültür Sanat Vakfı Başkanı Filiz Eczacıbaşı Sarper, İzmir'i Sevenler Platformu, Ulusal Birlik Platformu, Ege Kültür Platformu Genel Başkanı olan Sancar Maruflu'ya “İzmir'in Onurları" ödülleri verildi. 

Gece'de konuşan EMGD Başkanı Mehmet Kurt, İzmir'in kültürüne, sanatına, ekonomisine ve sporuna katkı koyanlara teşekkür niteliği de taşıyan bu geceyi İzmir'in özel bir mekanında Tarihi Alsancak Havagazı Fabrikası'nda gerçekleştirmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İlkerler Otomotiv'in yanı sıra geceyi destekleyen Aegean Band, Ottoman Tiyatral Dans Topluluğu, Bizimizmir, Millenium & Exixsiz, Megatek, Medyatek ve Abi Reklam'a desteklerinden dolayı teşekkür eden Kurt, “Doğaya olan sevgi ve saygımızı göstermek adına karar aldığımız Urla'nın Kadıovacık Köyü civarında EMGD Ormanı'nın startını verdiğimiz bu gecede şu ana kadar 600 civarında fidan bağışı gerçekleşti. Gecenin sonunda ve ilerleyen günlerde bu fidan sayısının çok yüksek düzeylere ulaşacağına inanıyorum. Yakılan, yıkılan, kısacası börtüsüyle, böceğiyle yok edilen yaşam kaynağımızın en büyük parçası ormanlarımızda küçük bir kaynak olabilirsek ne mutlu bize" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.