Dolar 32,5557
%0.03
Euro 34,8752
%0.03
Altın 2.432,640
%0.1
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'nin İzmir adayı Kılıç, engellileri dinledi

MHP'nin İzmir adayı Kılıç, engellileri dinledi

MHP İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, engellilerin el emeğiyle ürettiği ürünlerin belediyeler ve iş dünyası tarafından sahip çıkılması için çalışacağını söyledi.

  • Ege Postası
  • 17.04.2015 - 12:22
Seçim çalışmalarına devam eden MHP adayı Kılıç, Gaziemir Aktepe Mahallesi'ndeki Engelsiz Yaşam Derneği İş Üretim Atölyesi'nde engelli vatandaşlarla buluştu; engelli vatandaşların sorunlarını not etti ve çözüm için harekete geçti. Dernekte önceki yıllarda hasta önlükleri, sedye örtüsü, galoş, bone, kolonyalı mendil gibi ürünlerin üretildiğini, ancak tüm kapıların çalınmasına rağmen pazarlanamadığı için tüm makinelerin satıldığını duyan Kılıç, artık sadece mum üretilmesine üzüldüğünü söyledi. 

Yeni yasa ile hanede kişi başına düşen aylık gelirin 255 TL. olması nedeniyle 1 milyon engellinin maaşının kesilecek olmasının da kabul edilemez olduğunu belirten Kılıç, engelli vatandaşların seslerini daha çok duyurabilmeleri için elinden gelen tüm desteği vereceğini söyledi. 

Engelsiz Yaşam Derneği'ndeki samimi sohbette Dernek Başkanı Gülgün Yorgancılar ve dernek üyelerine sivil toplum kuruluşlarında bugüne kadar imza attığı çalışmaları anlatan Senem Kılıç, Meclis çatısı altında daha da fazlasını yapmak için çalışacağını ifade etti. 

Engelsiz Yaşam Derneği İş Üretim Atölyesi Başkanı Gülgün Yorgancılar da, şu anda merkezde sadece mum üretebildiklerini, tıbbi tekstil malzemeleri üretimlerinin vergi borçları ve pazarlama sıkıntısı nedeniyle bittiğini, makineleri yok pahasına sattıklarını anlattı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.