Dolar 32,4133
%-0.02
Euro 34,7618
%-0.12
Altın 2.425,670
%-0.39
Bist-100 10.083,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li Şahin süreci anlattı: Pagos değil Fethi Sekin dedik

MHP'li Şahin süreci anlattı: Pagos değil Fethi Sekin dedik

Ana Haber bültenine konuk olan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, büyükşehir belediyesi tarafından alınan feribotlardan birine Şehit Fethi Sekin’in adının verilmesi için başlattıkları kampanyanın İzmirliler tarafından da sahiplenilmesinin olumlu sonuç vermesinden memnuniyet duyduklarını söyledi. 'Tunç Soyer bu isme niçin bu kadar sevdalı''

  • Ege Postası
  • 22.02.2020 - 09:26

EGEPOSTASI-TV 35 Ana Haber bülteninde konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, sosyal medya üzerinde başlattıkları kampanya sonunda büyükşehir tarafından yapılan anket çalışmasına Fethi Sekin konulması ile ilgili süreci anlattı.

MHP İl Başkanı Veysel Şahin, sürecin nasıl geliştiğini, “Parti olarak İzmir’de arkadaşlarımızla bir araya gelerek sosyal medyada bir çalışma başlattık. Akşam yaptığımız çalışmada 'Pagos değil Fethi Sekin' dedik. Karşımızda laf, söz anlamayan bir yönetim var. İki saat içinde bütün Türkiye’de gündem oldu. Ankette Fethi Sekin yoktu. O çalışmamızın sonunda yapılan baskılardan sonra ankete koydular Fethi Sekin’i. Arkasından biz bir çalışma daha yaptık. Büyükşehir belediyesinin ankete koyduğunu, oy kullanılması gerektiğini, (düşünce olarak Fethi Sekin’in ankete konulmasına da karşıydık aslında, karşıyız) ama karşımızda söz anlamayan, laf anlamayan, değişik bir yönetim var. Biz de buna sosyal medya aracılığıyla cevap verdik” sözleriyle anlattı.

Emeği geçen, oy kullanan herkese sonsuz teşekkür

MHP’li başkan Veysel Şahin, “Yaptığımız şey başarı mı bilmiyorum, buna halk karar verecek. Ama İzmir bu hadiseye, bölücü örgütlere karşı dik  duruşunu, milli değerlere bağlılığını, vatanseverliğini bir daha ispat etti. Emeği geçen, oy kullanan, destek olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ülküdaşlarımızı bekliyorum

Yeni binalarının Talat Paşa Bulvarı’nda olacağını, hazırlıklarını önümüzdeki ay sonuna kadar tamamlamayı hedeflediklerini dile getiren MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Önümüzdeki ay bütün ülküdaşlarımıza, Talat Paşa Bulvarı 78 numarada, partimizi ziyaret etmeye çay içmeye davet ediyorum” çağrısında bulundu.

PROGRAMIN SATIR BAŞLARI:

Temmuz ayında İzmir’in Kadifekale semtine bir Pazar yeri, yerli üretici pazarı adı altında Pazar yeri açıldı. Adına Pagos Pazarı dediler. Biz temmuz ayında da tepki gösterdik. Pagos nedir diye. Eski Rumcadan türeme bir isim olduğu söylendi. Tepkimiz karşılık bulmadı. Bir ay önce de bir gün bir akşamüzeri İzmir’e iki yeni arabalı vapur alınacağını, vapurlara konulacak ismin de şeylen, anketle belirleneceğini, bunun bir tanesinin Pagos olacağını, ötekilerin ise işte Pagos magos falan diye duyduk.

Pagos değil Fethi Sekin dedik

Tunç Soyer bu Pagos ismine niçin bu kadar sevdal? Bizim anlam veremediğimiz, bir yıllık Kadifekale’ye, Türk İzmir’e, Atatürk İzmir’e Pagos demenin mantığı nedir efendi? Hem üretici yerli üretici pazarı diyorsun, adını Rumca koyuyorsun. Orada halbuki üretici Türk kadınları, İzmir kadınları İzmir’in Atatürkçü kadınları bir şey üretip bir şey satacak. Sen bunun adını Pagos koyuyorsun. Neresi milli neresi yerli kaldı bunu? Biz buna anlam veremiyoruz. Niçin pagos, mago? Tam da Magos’un zamanı. Geçen hafta bir yunan milletvekilinin bayrağımızı yırttığı anlardan bahsediyorum. Ondan 3 gün sonra hadise oluştu. Biz de parti olarak İzmir’de arkadaşlarımızla bir araya gelerek sosyal medyada bir çalışma başlattık. Akşam yaptığımız çalışmada Pagos değil Fethi Sekin dedik.

Karşımızda laf, söz anlamayan bir yönetim var

İki saat içinde bütün Türkiye’de gündem oldu. Ankette Fethi Sekin yoktu. O çalışmamızın sonunda yapılan baskılardan sonra ankete koydular Fethi Sekin’i. Arkasından biz bir çalışma daha yaptık. Büyükşehir belediyesinin ankete koyduğunu, oy kullanılması gerektiğini, (düşünce olarak Fethi Sekin’in ankete konulmasına da karşıydık aslında, karşıyız) ama karşımızda söz anlamayan, laf anlamayan, değişik bir yönetim var. Biz de buna sosyal medya aracılığıyla cevap verdik.

Soyer yetersiz

Olumsuz bulduğum anlaşılmıyor m? Yetersiz buluyorum. Bir yıl oldu Tunç Soyer göreve başlayalı, on ay oldu. Yaptığı bir şeyi söylesin, bilen varsa. İcraatları yetersiz.

Emeği geçen, oy kullanan herkese teşekkür

Yaptığımız şey başarı mı bilmiyorum, buna halk karar verecek. Ama İzmir bu hadiseye, bölücü örgütlere karşı dik  duruşunu, milli değerlere bağlılığını, vatanseverliğini bir daha ispat etti İzmir. Emeği geçen, oy kullanan, destek olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Çakıroğlu Dicle’de de anıldı

Başka bir partinin iç işlerine söz söylemeyi münasip bulmuyorum. Kendi üniversitemizde beş yıl önce PKK’lı hainlerin PKK terör örgütünün bir yiğidimizi, aslanımızı şehit etmelerinin beşinci yıldönümüydü. Sadece İzmir ve EÜ’de değil, Diyarbakır’da Dicle Üniversitesi dahil bütün üniversitelerde dualarla anıldı. Allah rahmet eylesin tekrar.

Yeni binamıza önümüzdeki ayın sonuna kadar….

Öyle demişim. 26 yaşındaydım.  Rahmetli babamın yardımıyla ev almıştım kendime. Bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum dedim. Hakikaten hatırlamıyorum. Yeni bir yer, herşey yeni. Bölge yeni, bina çok güzel, çevre çok güzel. Fiziki ortamı çok güzel bir yere geçeceğiz. Bu MHP’nin İzmir’de de genelde de iktidarının ayak sesleridir. Önümüzdeki ayın sonuna kadar yetiştirmeye çalışıyoruz. Binayı bitirip hazırlığımı bitirdikten sonra gidip kendisine arz edeceğim. Nasıl emir buyurursa öyle yapacağım. Önümüzdeki ay bütün ülküdaşlarımıza, Talat Paşa Bulvarı 78 numarada, partimizi ziyaret etmeye çay içmeye davet ediyorum.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.