Dolar 32,3425
%0.28
Euro 35,1172
%-0.01
Altın 2.309,400
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Murat Koç’a kadınlardan büyük destek

Murat Koç’a kadınlardan büyük destek

Bornova’nın farklı mahallelerinden bir araya gelen yaklaşık 200 kadın, İzmir Milletvekili Murat Koç’a teşekkür ve destek vermek maksadıyla sürpriz bir kahvaltı düzenledi MHP'li Murat Koç’a

  • Ege Postası
  • 10.10.2015 - 14:59
İZMİR- Türkiye Büyük Millet Meclisi 25., Dönem Milletvekili, 26. Dönem MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Murat Koç’a Bornovalı hanımlardan büyük sürpriz. Bornova’nın farklı mahallerinden bir araya gelen yaklaşık 200 kadın, gerek 7 Haziran’daki seçimler öncesinde, gerekse Murat Koç’un İzmir Milletvekili olarak TBMM’ne gitmesiyle birlikte hem İzmir için yaptıkları, hem de kadınların sıkıntıları çözümünde başlattığı girişimler sebebiyle bir kahvaltı tertiplediler. Babadan Çağ Kebap’ın Manavkuyu Şubesinde tertiplenen kahvaltıya katılan Murat Koç, bu sürpriz karşısında oldukça duygulandığını belirterek bütün kadınlara gül dağıtarak “Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da İzmir için, İzmirliler için, özelliklede kadınlarınımızın sıkıntıların çözümü için çalışmalarımı devam ettireceğim” dedi.

“İZMİR’İN SIKINTILARINI ANKARA’YA TAŞIDIM”
Peygamber efendimizin (S.A.V.) “Cennet anaların ayakları altındadır” sözünü hatırlatarak, kadınları için yapılan bütün çalışmaların az olduğunu ifade eden Koç “10 Mayıs Anneler Günün’nde tertiplenen bir promramda TBMM’nde İzmir’i temsil etmem için bana destek verdiniz, Allahü Teala da nasip etti sizleri temsil etmek için Meclis’e gittik. 8 Haziran’dan itibaren sizlerin vekili olarak, İzmir’in vekili olarak hemen çalışmalara başladım. İki buçuk ay gibi kısa bir dönemde bir taraftan İzmir’in sıkıntılarını Ankara’ya taşıdım, bir taraftan da İzmirlilerin arasında olarak bölgesel sıkıntıların çözümü konusunda girişimler yaptım. Bu süre zarfında gerçekleştirdiğim esnaf ziyaretlerinde ise her kesimin takdirini aldığımı gördüm ve yaptığım hizmetlerin halk nezninde de büyük önem gördüğünü hissettim. Allah nasip ederse, İzmirliler de tekrar vekaletlerini verirlerse TBMM’ne gidip İzmir için, İzmirliler için hizmetlerimi devam ettirmek istiyorum.” dedi.

“HALKIN İÇİNDE OLDUM, PROJELERİMİN TAKİPÇİSİYİM”
Önceki seçimler öncesinde söylediği “Halkın içinde olacağım” sözüne sadık kaldığını, sürekli halkın içinde olduğunu, onların dertleriyle dertlendiğini, sevinçlerine ortak olduğunu belirten Murat Koç “Bu faaliyetlerimden dolayı İzmirlilerden büyük teveccüh gördüm. Projelerimin uygulamaya konması için büyük gayret sarfettim. Özellikle Bornova Kültür Merkezi’ni bürokrasinin dolaplarından çıkarıp, ihale safhasını bitirtirip, onaylatıp yer teslimini gerçekleştirerek İnşaatını başlattım. Hemen ardından Peterson Köşkü’nün İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Kültür Bakanlığı arasındaki anlaşmazlığı her iki taraflarlarla yaptığım temaslar sonucu, pürüzleri ortadan kaldırtarak protokol imza aşamasına getirttim. İki buçuk ay gibi kısa sürede sonuçlandırdığım bu iki hizmetimin öncelikle Bornova ve İzmir halkına hayırlar getirmesini dilerim” şeklinde konuştu.

Yaz tatilinde bir çok siyasinin yaptığı gibi denizde vakit geçirmek yerine İzmir’in ve İzmirlilerin sıkıntılarının çözümü konusunda çalışmalar yaptığının altını çizen Koç “Projelerimiz arasında İzmir birlikteliği ve İzmirlilik ruhu oluşturmak adına  Sivil Toplum Kuruluşları ile Yerel Yöneticileri bir araya getirerek Ankara’da düzenlenecek büyük bir toplantıda İzmir’e getirelecek ekonomik yatırımları görüşmek vardı. İnşallah bu projemizi 1 Kasım seçimlerinden sonra gerçekleştireceğiz.” dedi.

“ÜLKEMİZİN ÜZERİNDE OYUNLAR OYNANIYOR”
Son günlerde meydana gelen olaylarla ilgili olarak da kadınlar nezninde tüm ülkeye seslendiğini belirten Koç “Ülkemizin üzerinde oynanan oyunların bir terör olayı olmadığını görmelerini, bu oyunun Suriye’den sonra Büyük Orta Doğu Projesinin Türkiye’de başlatılarak ülkemizi iç savaşa sürükleme oyunları olduğunu artık halkımız görmelidir. Ülkenin ve Milletin geleceğine sahip çıkma noktasında herkesin siyasi çekişmelerden ayrılıp ortak kaderde birleşmeye çağırıyorum. Saygıdeğer halkıma diyorum ki, her gün sokaklarda yattıklarını, denizlerde boğulduklarını haberlerde gördüğümüz Suriyeli kardeşlerimiz dün ülkeleri vardı, evleri vardı, arabaları vardı, işyerleri vardı, işleri vardı, spor yapıyorlardı, sosyal faliyetleri vardı, kendi ülkelerinde özgürce yaşıyorlardı. Ama bu gün ülkeleri yok, evleri yok, arabaları yok, işleri yok, başka ülkelerde sokaklarda yatıyorlar ve denizlerde boğuluyorlar. Bu durum bize ders olmalı. Önce ülkemiz, sonra milletimizin birliği, beraberliği ve kardeşliğinin tesis edilmesi noktasında 1 Kasım seçimlerinde bölge farkı gözetmeksizin, kimlik farkı gözetmeksizin, din ve mezhep farkı gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızın Milliyetçi Hareket Partisi sandıklarında oylarıyla birleşip bütünleşerek ülkenin geleceğinin selameti, çocuklarımızın istikbali için, güçlü ve müreffeh,huzurlu Türkiye’yi birlikte oluşturmaya çağırıyorum” dedi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.