Dolar 32,4991
%0.16
Euro 34,7304
%0.03
Altın 2.494,440
%1.31
Bist-100 9.502,00
%-0.3

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li Kılıç’tan çağrı: “Şimdi değilse ne zaman'”

MHP'li Kılıç’tan çağrı: “Şimdi değilse ne zaman'”

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1'inci Bölge 2'nci sıra Milletvekili Adayı Senem Kılıç, yıllardır üretilen yanlış politikalar sonucunda Türk devleti ve Türk milletinin varlık savaşı verir duruma geldiğini vurgulayarak, Türk Devleti’nin bekaası ve Türk milletinin refahı için, tüm vatandaşları 1 Kasım seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy vermeye çağırdı.

  • Ege Postası
  • 06.10.2015 - 09:26
Şimdiye kadar başka partilere oy verseler de, ülke ve milletini seven her vatandaşın, gönlünün bir yerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin yattığını ifade eden Kılıç, “Şimdiye kadar aklından ve gönlünden partimize oy vermeyi geçirmesine rağmen, tercihini başka partilerden yana kullanan milletimize sesleniyorum. Ülkemiz ve milletimiz bir varlık savaşı içine girmiş, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, Türk milletinin Misak-ı Milli sınırları içindeki mevcudiyeti ve konumu sorgulanır olmuştur. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve ecdadımızın şehit düşme uğruna bize emanet ettiği vatanımızda hep beraber olma, tek çatı altında toplanma günüdür” diye konuştu.
“Hepimizin gördüğü gibi gün, hükümeti oylama günü değil, memleket ve milletimizin geleceğini tayin etme günüdür” diyen Senem Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü: “O zaman şimdiye kadar gönlünün bir yerinde partimizin yattığı tüm milletimizi MHP’ye oy vermeye çağırıyor ve soruyorum: Şimdi değilse ne zaman MHP’ye oy verme günü gelecektir”

TEK PARTİ BİZİZ
MHP dışında hiç bir partinin ülkenin en büyük sorunu olan terör sorununu çözme üzerine bir politikası bulunmadığının altını çizen Kılıç, MHP’nin terörle mücadele belleğine sahip tek parti olduğunu savundu.
Senem Kılıç, şöyle devam etti: “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak 35 yıldır tüm can yakıcılığıyla önümüzde duran terör sorunu bir nihayete kavuşturulmadan ülkemizin hak ettiği geleceğe ulaşamayacağına inanıyoruz. Bundan dolayı da, önceliğimizi vatandaşın en büyük sorunu olan terör sorunu olarak belirledik. 2000’li yılların başında bitmek üzere olan terör, yanlış politikalar nedeniyle yeniden hortladı ve can almaya başladı. Bunun yanı sıra; dış politikamızda yalnızlaştık ve uluslararası arenadaki saygınlığımızı yaraladık. Buradan diğer partilerin yetkililerine soruyorum. Dış politikası başarısız ve kendi ülkesi içinde teröre esir olmuş bir ülkeyi nasıl kalkındırmayı düşünüyorla? Biz MHP olarak, tüm bu sorunların çözümüne talibiz. Ekonomik olarak güçlü bir Türkiye olmanın yolu, iç barış ve dış barıştan geçer. Barış ve huzur içinde yaşamayı arzulayan tüm milletimize de bir kez daha MHP’ye oy verme çağrısında bulunuyorum”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.