Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP’li Karataş’a jet yanıt

MHP’li Karataş’a jet yanıt

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Bedri Seter, Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş’ın bir iftar öncesi kendi partisine yönelik eleştirilerine sert bir şekilde yanıt verdi. MHP’ye koltuk değneği ve can simidi göndermesinde bulunan Serter “Sayın MHP İl Başkanının CHP’yi ağzına alırken desturla almasını tavsiye ediyorum” diyerek, şunları söyledi. MHP’li Karataş’a jet yanıt

  • Ege Postası
  • 03.07.2015 - 15:27
İZMİR- MHP İzmir İl Başkanının dün akşam iftar yemeği gibi, dinimiz için çok değerli bir sofrada CHP’ye dil uzatma nezaketsizliği göstermesini esefle kınıyorum. MHP’nin nasıl bir çarkçı olduğunu tüm Türkiye görmüştür. Yine AKP’nin dümen suyuna uyup, güzel bir koltuk değneği vazifesini tamamlamıştır. Tüm Türkiye görmüştür ki, AKP her dara düştüğünde imdadına MHP yetişmiş, yani bir nevi AKP’nin sigortası olmuşlardır. Herkesin gördüğü bu gerçeği elbette ki MHP’lilerde bilmekteyken, bu çarkçı ve koltuk değneği durumundan kurtulmak için CHP’ye saldırmalarını hiçbir akıl açıklayamaz.
 
Sayın MHP İl Başkanının CHP’yi ağzına alırken desturla almasını tavsiye ediyorum. Öncelikle Cumhurbaşkanlığı için ortak olarak Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’nun aday çıkarttığımızda kendilerinin ne kadar çalıştığına bir baksınlar. Ortada MHP hiç yokken, bizim partililerimiz ortak aday diye, uzlaşı için bağırlarına taş basarak Sayın İhsanoğlu seçilsin diye sokak sokak çalıştılar. MHP’liler o günlerde neredeydi bir düşünsün, kendilerini bir sorgulasınlar.

BOYUNUZU AŞAN SÖZLER ETMEYİN
Tüm seçim stratejisini HDP’ ye endeksleyerek, Türkiye’nin önceliklerini, halkın isteklerini ve AKP’nin tek başına her yerde söz sahibi olma girişimlerini görmezden gelen bir anlayışla uzlaşmak nasıl mümkün olabilir. HDP’ nin olduğu yerde olmayız, aynı musluktan su içmeyiz, aynı havayı teneffüs etmeyiz diyen MHP, dilerse meclise gelmeyebilir, meclis dışında kalabilir. Hem bunları söyleyip hem mecliste yan yana oturacaksınız, sonra biz aynı çatı altında olamayız diyeceksiniz. Ya sözünüzün arkasında durun, ya da boyunuzu aşan sözler etmeyin. Bu nasıl bir anlayıştır, anlamak mümkün değil.  
Bu manasız, mesnetsiz sözlerle MHP ancak kendisini kandırır ve siyasi nezaketi ayaklar altına alır. Çünkü tüm ülke MHP’yi artık AKP’nin koltuk değneği, sıkıştığında yetişen imdat simidi olarak görüyor. Tüm milletimiz gibi bizde, MHP’nin, AKP aşkının nereye kadar süreceğini, Televizyonda Dallas dizisi izler gibi izliyoruz.
Son olarak TBMM Başkanlık seçimleri göstermiştir ki, Türkiye’nin kurtuluşu sadece CHP’nin iktidarıyla gerçekleşecektir. CHP sözde değil, özde ve gerçekci siyaset yapan, Türkiye’nin bütününü ve bütünlüğünü düşünen tek partidir. CHP ve lideri, Türkiye Cumhuriyetinin varlığı için, sonsuz bir sigortadır. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.