Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'de yeni dönem

MHP'de yeni dönem

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir’de önce teşkilatlar dedi. MHP genel merkezi tarafından onaylanan il başkanı Necat Karataş’ın yeni yönetim kurulu çalışmalarına ilçe teşkilatlarından başladı. MHP İzmir yeni dönemde Danışma Kurulları kuracak ve teşkilat seçimler için seferber edilecek.

  • Ege Postası
  • 14.10.2014 - 09:24
İl başkanlığının ikinci adamı ve teşkilatlardan sorumlu il başkan yardımcısı Sayit Şanlı göreve gelir gelmez işe teşkilatlardan başladı. İki seçim bölgesini kendi arasında da çalışma gruplarına ayıran Teşkilat başkanı Sayit Şanlı, “MHP bir teşkilat partisidir. Teşkilat anlayışımız diğer siyasi partilere benzemez. Biz gücümüzü de maneviyatımızı da teşkilatımızdan alırız. Bu gücü yerinde kullanmak zorundayız. İnsan faktöründen tutun da teknik yapıya kadar her şey bu gücün içinde yer alıyor. Biz diğer siyasi partiler gibi maddiyatla çalışma yürüten bir yapı değiliz. Bizim tüm başarımız inançlarımızdan, töremizden ve teşkilatlarımızdan gelir” dedi.

Her ilçede güçlüyüz
Son yapılan 2014 mahalli idareler seçimlerinde İzmirlilerin MHP’ne ve adaylarına gösterdiği teveccühü akılcı olarak değerlendirdiklerini vurgulaşan Şanlı, “Güçlü olduğumuz ya da güçsüz olduğumuz ilçeler diye bir ayrımımız yok, biz her yerde varız. Son mahalli idareler seçimlerindeki oy artışımızı kazandığımız belediyeleri be meclis üyeliklerini çok iyi değerlendiriyoruz. Yapacağımız tek şey mevcut potansiyelimizin en iyi şekilde sevk ve idaresidir. Teşkilatlarımızı fonksiyonel yapılar haline getirmek için çalışıyoruz. Neredeyse her ilçede belediye meclis üyelerimiz var bunlar gücümüze güç kattı. AKP ve CHP belediyelerinin; AKP bürokrasisinin takibindeyiz.

Rakiplere Gönderme; acıdık
MHP teşkilatları çok özel vasıflar sahip kurumlardır. Her türlüğü zorluğa direnmesini ve engelleri aşmasını bilen insanlardan kurulu yapılardır. Başka siyasi partilerin parayla ve maddi güçle yapamadıklarını MHP teşkilatları inançla gerçekleştirirler. Basından siyasi rakiplerimizin son seçimlerde ne kadar para harcadığını okuduk ve hallerine acıdık! MHP’liler yani Ülkücü Türk Milliyetçileri başkalarının hayalini bile kuramadığı şeyleri çok kolay gerçekleştirebilecek güçtedir. Bunu her zaman yapmıştır. Gelecek seçimler bunun yani bizim teşkilat zaferimizin konuşulacağı seçimler olacak, bunu herkes görecek” dedi

Teşkilatta Töre İşler
Sözlerini yaptıkları ilçe ziyaretlerinden edindiği bilgileri değerlendirerek sürdüren Şanlı; “şu ana kadar Kınık, Dikili, Bergama, Aliağa, Foça, Menemen, Çiğli, Karaburun, Çeşme, Urla ve Seferihisar ilçe teşkilatlarımızı yerlerinde ziyaret ettik, mensuplarımızla değerlendirmelerde ve istişarelerde bulunduk. Önümüzdeki seçimlere daha iyi hazırlanmak için bu konularda raporlarımızı oluşturuyoruz. İşleyiş yönünden de çok rahat hareket ediyoruz. Çünkü mensuplarımız töremizi biliyor, teşkilatlımızda töremiz işliyor. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte zafer yolunda ilerliyoruz. 

Danışma Kurulları geliyor 
Yeni dönemde çalışmalarımız içine “danışma kurulları oluşturma” faaliyetlerini de aldık. Her ilçede eski yeni tüm mensuplarımızla ve çalışmak isteyen herkesle birlikte danışma kurulları oluşturulacak bu kurullar teşkilat çalışmalarımızda rehber görevi üstlenecek” diyerek sözlerini tamamladı.

MHP İzmir İl teşkilatı teşkilat gezilerine 18 Ekim Cumartesi gününe kadar sürdürecek. 





 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.