Dolar 32,4660
%-0.06
Euro 34,7823
%-0.54
Altın 2.439,150
%0.12
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP adayı Senem Kılıç, Türkçülük Günü’nü kutladı

MHP adayı Senem Kılıç, Türkçülük Günü’nü kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Senem Kılıç, Türkçülük Günü’nü iki ilçe teşkilatının şenliğinde geçirdi. 71. Yılında Hüseyin Nihal Atsız’ın önderliğinde tek partili sistemin işkenceci zihniyetine karşı bir karşı duruş olarak başlatılan ve her 3 Mayıs’ta kutlanan Türkçülük Günü için Gaziemir ve Buca ilçe teşkilatlarının iki ayrı piknik programında yoğun katılım gözlendi.

  • Ege Postası
  • 03.05.2015 - 10:24
İZMİR - Buca İlçe Teşkilatının Kaynaklar’da düzenlediği İl Başkanı Nejat Karataş ve il yöneticileri, Buca İlçe Başkanı Ali Karakuş ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı şölende MHP adayı Avukat Ali Onar ile birlikte tek tek masaları gezen MHP adayı Senem Kılıç, bu özel günde İzmirlilerle bir arada olmaktan onur duyduğunu söyledi. Kılıç, millet olma vurgusu yaparak, “Değerlerle yaşamak ülkemizin bugün getirildiği noktada en önemli vurgumuz olmalı. Biz değerlerine geçmişte de bundan sonra da sahip çıkan bir milletiz. Makarnayla, kömürle değerlerinizin alt üst edilmesine izin vermeyin, verdirmeyin. Biz büyük bir milletiz bunu gizli planlarla, pazarlıklarla yok saymaya çalışanlara sandıkta cevabınızı verin” diye konuştu. 


Gaziemir İlçe Teşkilatı’nın da Sarnıç piknik alanında düzenlediği pikniğe katılan MHP adayı Kılıç, selamlaştığı Gaziemirlilerle bol bol fotoğraf çektirdi. Çekilişle hediyelerin dağıtıldığı şölende kuralar çekildi, kazananlar sevindi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.