Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir tam kadro liderinin yanında

MHP İzmir tam kadro liderinin yanında

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 18 Mart’ta düzenleyeceği Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka’ temalı kurultayda İzmir teşkilatı olarak ortak bir açıklama ile Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye destek verdiklerini açıkladı. Kurultay öncesi davet

  • Ege Postası
  • 09.03.2018 - 12:33

EGEPOSTASI - Milliyetçi Hareket Partisi’nin 18 Mart’ta düzenleyeceği 12. Olağan Büyük Kurultayı öncesi toplanan kurultay delegeleri ortak bir açıklama yaptı. Açıklamada MHP İzmir’in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi desteklediği ifade edilerek “Liderimiz Devlet Bahçeli’dir” ifadelerine yer verildi.

“OYUNU BOZDU”

Yapılan açıklamada lider tanımlaması yapılarak “Lider, ülkenin zor sürecinde, güvenlik sorunu ile karşı karşıya kaldığında, ülke kuşatıldığında öngörüsü, duruşu ve kararlığı ile taşın altına elini değil gövdesini koyandır, oyunu bozandır. Kısacası lider Devlet Bahçeli’dir. 15 Temmuz 2016 hain darbe girişimindeki Lider’imizin duruşu ve tavrı ile bu badirenin atlatılmasındaki katkısını çok iyi bilmekteyiz. Türk milletinin adına, Türkiye’nin geleceği adına 7 Ağustos Yeni Kapı ruhuna bağlı kalışı ve Türkiye’de güçlü hükümet, kalıcı istikrarın sağlanması için 16 Nisan 2017 Halkoylamasıyla Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine geçilmesinde Lideri’mizin gayretleri unutulmamalıdır” denildi.

“DİK DURUŞUN ADI”

Bahçeli’nin geçmişten bu güne ön görülerine de değinilen açıklamada “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Lider’imiz Devlet Bahçeli beyin geçmişten bu zamana önerilerinde, kaygılarında ne kadar haklı olduğunu bugün Türk milletinin daha iyi anlamış olduğunu görüyoruz. Milli duruşun adı Devlet Bahçeli’dir.  Öngörünün adı Devlet Bahçeli’dir. İlkeli, dürüst ve dik duruşun adı Devlet Bahçeli’dir. Bu sebeple bizler Lider’imizle gurur duyuyoruz” ifadeleri kullanıldı.

“KORKU SALACAKTIR”

MHP’nin 18 Mart’ta yapacağı kurultayın ‘Milli duruş, şühedaya vefa, millete beka’ temasıyla gerçekleşeceğini belirten delegeler “18 Mart 2018 Pazar günü Türk milliyetçilerinin ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin toyu vardır. “Milli duruş, şühedaya vefa, millete beka” temalı 12. Olağan Büyük Kurultayımız gerçekleşecektir. Ülkemizin ateş çemberinden geçtiği bu dönemde yapılacak olan kurultayımız sadece Milliyetçi Hareket Partisi için değil, Türk milleti içinde önemlidir. Çünkü Lideri’mizin 18 Mart’ta Başkent Ankara’dan Türk milletine ve Dünya devletlerine Türkçe seslenecektir ve tarihe not düşülecektir. Bu sesleniş dosta güven, Türk ve Türkiye düşmanlarına korku salacaktır” ifadelerine yer verildi.

“DAVET EDİYORUZ”

İzmirlilerin davet edildiği metinde kurultay ile ilgili “Türk milletinin ve Devletinin Lider’imize Genel Başkanımıza ihtiyacı var. Bizlerde bunun bilincinde olarak Lider’imizin bu ülke için ne ifade ettiğinin farkındayız Genel Başkanımızın yola çıktığı ilk günden buyana yanında olan bizler; MHP İzmir İl teşkilatı, 30 ilçesi, Ülkü Ocakları, Kadın Kolları, 60 Üst Kurul Delegesi ve bütün mensuplarımızla 18 Mart’ta Ankara’da olacağız. Dün de, bugün de olduğu gibi gelecekte de Lider’imizin yanında ve emrinde olduğumuzu buradan ifade ediyoruz. ‘Liderimizin; sözü sözümüz, yolu yolumuzdur!’ Bu şuur ile gerçekleştireceğimiz 12. Olağan Kurultayımıza kıymetli İzmirli hemşerilerimizi davet ediyoruz” denildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.