Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir'de aday adayları şekilleniyor

MHP İzmir'de aday adayları şekilleniyor

MHP İzmir'de 1 Kasım için başvuru yapan isimler yavaş yavaş netleşmeye başladı. 7 Eylül Pazartesi gününe kadar devam edecek süreçte, 7 Haziran seçimlerinde aday adayı olan isimlerden bir kısmının 1 Kasım için başvuru yapmayacağı, bu nedenle de aday sıkıntısı yaşandığı öğrenildi. 7 Haziran seçimlerinde 2. Bölge 4. sıra adayı olarak listeye giren ve sırası nedeniyle partiye küskünlük yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Murat Taşer aday adayı olmayı düşünmediğini söylerken, 1. Bölge 3. Sıradan aday gösterilen Senem Kılıç'ın da 2. sırada ısrarcı olduğu öğrenildi. MHP İzmir'de aday adayları şekilleniyor

  • Ege Postası
  • 04.09.2015 - 16:49
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - AK Parti'de aday adaylığı başvuru süresi son bulurken, CHP ve MHP'de süreç devam ediyor. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş yaptığı açıklamalarda listede ilk iki sıranın değişmeyeceği yönünde sinyaller vermişti. 

Haziran seçimlerinde 2. Bölge 4. sıra adayı olarak listeye giren Murat Taşer'in sırasından memnun kalmadığı yönündeki iddialar gündeme gelmişti. Taşer bu dönem aday adayı olmayı düşünmediğini söyledi. 



MHP'li milletvekilleri Oktay Vural, Ahmet Kenan Tanrıkulu ve Murat Koç'un müracaatını tamamladığı, Arslan Savaşan'ın ise cuma(bugün)günü evraklarını teslim edeceği öğrenildi. 

7 Haziran'da 1. Bölge 4. Sıradan aday gösterilen Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nde görev yapan Recep Kök'ün ise 1 Kasım için aday adaylığı başvurusu yapmayacağı, Konak İlçe Başkanı Fikri Atılbaz'ın da milletvekili aday adayı olmak için ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiği öğrenildi.  

1. Bölge 3. Sıradan aday gösterilen Senem Kılıç'ın bir süredir 2. sırada yer almak için görüşmeler yaptığı parti koridorlarında konuşanlar arasında. 
Öte yandan Saadet Partisi'nden 1 kişinin MHP İzmir milletvekili aday adayı olmak için istifa ettiği öne sürüldü. 



TAŞER: ADAY OLMAYI DÜŞÜNMÜYORUM 
Haziran seçimlerinde 2. Bölge 4. sıra adayı olarak listeye giren Murat Taşer'in sırası nedeniyle partiye küskünlük yaşadığı iddiaları gündeme gelmişti. Bu seçimde aday olmayı düşünmediğini belirten Taşer, "Aday olmayı düşünmüyorum. Seçilen arkadaşlar maddi manevi, bir külfete girdi bu arkadaşlar iki ay milletvekilliği yapacak. İlk sıralar için herkesin tavrı zaten değişmeyeceği yönünde böyle olursa haksızlık olmaz mı'" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.