Dolar 32,5531
%0.02
Euro 34,8888
%0.07
Altın 2.430,640
%0.02
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir Adayı Murat Koç kadınlara seslendi: 'Siyasette aktif olun'

MHP İzmir Adayı Murat Koç kadınlara seslendi: "Siyasette aktif olun"

Milliyetçi hareket Partisi İzmir Milletvekili adayı Murat Koç, Kadın ve Yaşam Derneği’nin “Sessiz çığlığın sesi olmak amacıyla” düzenlediği yemeğe katıldı. Kadınlara “Siyasette aktif olun” çağrısı yapan Koç, Türk siyasetinin daha temiz bir hale gelmesi için kadın eli değmesinin şart olduğunu vurguladı. Anlamlı gecede 10 yaşındaki ressam Nehir Akpınar’ın tabloları açık arttırmayla alıcı buldu. MHP İzmir Adayı Murat Koç kadınlara seslendi:

  • Ege Postası
  • 19.04.2015 - 10:08
İZMİR - Kadın ve Yaşam derneği (Kayad) “Sessiz çığlığın sesi olmak amacıyla”  sloganı altında Alsancak Maksim Gazinosu’nda dayanışma yemeği düzenledi. Ünlü sanatçıların renk kattığı gecede Üniversite öğrencilerine İzmir siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri katıldı. Türk siyasetinde kadınların daha fazla ve daha aktif şekilde yer alması için önemli çalışmalar yapan Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Murat Koç da davetliler arasındaydı. Yemeğe eşi Pınar Hanımla katılan Murat Koç, Gerek siyaset, gerek iş yaşamında da kendisine en büyük desteği eşi Pınar ile kızları Elif ve Esra Koç’un verdiğini belirterek “Artık kadınlarımız ne olur siyasete el atsın, İzmir’de Milletvekili listelerinin en az yarısında kadınlarımız olsun” dedi.



KADINLARIMIZ BİZE YÖN VERECEK
KAYAD Yönetim Kurulu Başkanı Meral Poyraz’ın ev sahipliği yaptığı gecede konuşan MHP Adayı Koç, Kurtuluş savaşında çocuğunun üzerindeki battaniyeyi alarak mermi saran ve cepheye taşıyan kadınlarımız selam olsun sözleriyle başladığı konuşmasında şunları söyledi.  “Geleceğimizi inşa eden kadınlarımızdır çünkü çocuklarımıza terbiye veren, onları yetiştiren ve bu ülkeye kazandıranlar en değerli varlıklarımız olan annelerimizdir. O yüzden bayanların siyasette en aktif düzeyde olması gerekir. Tüm hanım kardeşlerimize sesleniyorum kendinizi siyasetin dışında tutmayın ben tüm çalışmalarımda bayan arkadaşlarımıza siyasete girmesi gerektiğini söylüyorum.Maalesef Türkiye’de siyaset kirletildi artık Türkiye’ye kadın eli değmesi lazım. Türk kadının şefkati zarafeti ve temizliği siyasetimizin kalitesinin artması için çok önemlidir” dedi. Farklı bir Milletvekili olmak için yola çıktıklarını sözlerine ekleyen Murat Koç “Görev verildiği takdirde her hafta sonu İzmir’de teşkilatlarımızla buluşacağız, köylerimize gideceğiz, ne yapabiliriz diye düşüneceğiz. Bu görevimizde bizi en iyi yönlendirecek olanlar kadınlarımızdır.  Meclis’e gittiğimizde şu an olduğu gibi yine birlikte olacağız. Artık Ankara’da bir ağabeyiniz var” diye konuştu.



10 YAŞINDAKİ RESSAMIN TABLOLARI AÇIK ARTTIRMADA
Gecenin en anlamlı dakikaları ise 10 yaşındaki ressam Nehir Akdemir’in tablolarının satışa sunulmasıyla yaşandı.  Resimlerini bağışlayan kadın derneğine yardım toplanmasını sağlayan minik ressam herkesi duygulandırdı. Yeteneğiyle herkesten tam not alan Nehir’in tablosuna en yüksek fİyatı veren ise MHP İzmir Milletvekili adayı Murat Koç oldu. Satın aldığı melek figürlü kadın tablosunu  Kadın ve Yaşam Derneği’ne bağışlayan Koç, “kadınlarımızın ve çocuklarımız bu tablodaki bizim melekleri. Derneğimizin ve yetenekli ressamımızın bu anlamlı emeklerine paha biçilemez elimizden geleni yapmaya çalışmak görevimiz” diye konuştu.  Başkan Meral Poyraz da tabloyu derneğin en güzel yerine asacaklarını ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.