Dolar 32,5342
%-0.02
Euro 34,9602
%0.38
Altın 2.429,440
%0.26
Bist-100 9.708,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP Bayraklı’da kazanmaya odaklandı!

MHP Bayraklı’da kazanmaya odaklandı!

2014 yerel seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Bayraklı İlçe Teşkilatında hareketli günler yaşıyor. İlk aday adaylığını açıklayan Mehmet Toptaş’tan sonra 10 ismin daha adaylık için nabız yokladığı konuşuluyor.

  • Ege Postası
  • 11.10.2013 - 11:55
İZMİR - MHP Bayraklı İlçe Teşkilatının seçimler öncesi ve sonrası başarılı çalışmaları halkın ilgilisini beraberinde getirdi. Yaklaşık 100’e yakın meclis üyesi aday adayı başvuru dosyası alırken şuana kadar 10 ismin belediye başkan aday adaylığı için ismi gündeme geldi. Milliyetçi Hareket Partisi’nin 2009 yerel seçimlerindeki adayı Mehmet Toptaş’ın yeniden aday adaylığı müracatının ardından hareketlenen Bayraklı Teşkilatında İl Arge Birim Başkanı Hakan Yeşildağ, İlçe Başkanı Taşkın Işık, Eski İlçe Kadın Kolları Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Seda Banu Akyüz, Ege Bölgesi Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Muzeffer Okumuş, Ege Bölgesi Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Sabri Çoruh, Mehmet Hanifi Tekin, Hüsmen Kırkpınar, Eski Temad Başkanı Abdulkadir Kanat, Bayburtlular Derneği Başkanı Cahit Genç’in isimleri başkan adaylığı için konuşuyor.

AK Parti ve CHP Bayraklı ilçe teşkilatlarındaki iç karışıklıklar ve adayların bir biri aleyhine çalışma yapması MHP’ye olan ilgiyi arttırırken, Bayraklı’da yaşayan hemşeri derneklerinin MHP Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık’a olan yakınlığı ve muhtarlarla olan ikili diyalogların güçlü olması bu talebin başlıca nedenleri olarak gösteriliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık, “şahsıma ve partimizdeki diğer arkadaşlara verilecek her görev kutsaldır. Milliyetçi Hareket Partisi’nde isimler değil, partimizin ve Bayraklı’mızın çıkarları önemlidir. Bizler partimizde hangi arkadaşımıza görev verilirse verilsin topyekün o başkan adayımızın ve meclis üyelerimizin yanında yer alarak omuz omuza Bayraklı’ya hizmet etmek için mücadele edeceğiz. Bizde kırgınlık, küskünlük, koltuk sevdası gibi şeyler olmaz. Bizde hizmet yarışı olur. Bütün Bayraklı halkına şunu özellikle belirtmek istiyorum. Biz Bayraklı Belediyesi’ni kazanacağız. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, Bayraklı Belediye Başkan Adayımız, Genel Merkez, İl ve İlçe Teşkilatımızla 2014 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin kazanması için elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum. Bütün Bayraklı halkının MHP’ye sahip çıkmasını istiyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.