Dolar 32,5983
%0.38
Euro 34,7907
%0.17
Altın 2.497,670
%0.53
Bist-100 9.444,00
%-0.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Lara Koleji’ne 'en çevreci okul' ödülü

Lara Koleji’ne 'en çevreci okul' ödülü

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün Dünya Çevre Haftası düzenlediği yarışmada, Özel Nevşehir Lara Koleji yemekhaneden artan yağları değerlendirmesi sonucunda Atık Yağ Toplama dalında yılın en çevreci okulu olarak seçildi.    Çevre...

  • Ege Postası
  • 06.06.2013 - 13:40
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün Dünya Çevre Haftası düzenlediği yarışmada, Özel Nevşehir Lara Koleji yemekhaneden artan yağları değerlendirmesi sonucunda Atık Yağ Toplama dalında yılın en çevreci okulu olarak seçildi.

    Çevre bilincinin gelişmesi ve çevre duyarlılığının artması adına düzenlenen programla, atık pil toplama ve atık yağ depolama gibi dallarda çeşitli kurumlar ödüllendirildi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinlikte, Lara Koleji’ne atık yağ toplama dalında yılın okulu seçildi. Bu etkinlikte Lara Koleji’ne Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya tarafından dizüstü bilgisayar hediye edildi.

    Lara Koleji Müdürü Ulaş İnönü, “Yaşadığımız çevreye karşı duyarsız kalamayız. Bir eğitim kurumu olarak bu duyarlılığın sözde değil özde olması için elimizden geleni yaptık. Geçen yıl mavi kapak kampanyasında aldığımız tekerlekli sandalyeyi bir vatandaşımıza vermiştik. Bu yıl ise yemekhanemizden artan yağları değerlendirdik. Gelecek yıl sosyal projeler konusunda çevre problemlerine ağırlık vermeyi planlıyoruz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.