Dolar 32,3696
%0.16
Euro 34,9642
%-0.29
Altın 2.324,720
%0.19
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kuş Cenneti’nden tanıtım atağı

Kuş Cenneti’nden tanıtım atağı

Dünyanın sayılı sulak alanları arasında gösterilen İzmir Kuş Cenneti, uluslararası tanıtım atağına kalktı. İzmir’in “cenneti”, ilk etapta Almanya, Dubai ve Çin’deki turizm fuarlarında görücüye çıkacak. İzmir'in "Cenneti" için

  • Ege Postası
  • 08.02.2016 - 10:32
İzmir Kuş Cenneti’ni Koruma ve Geliştirme Birliği (İZKUŞ) 2016 Yılı Şubat Olağan Meclis Toplantısı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantının ana gündemini, türü tehlike altındaki çok sayıda kuş türüne ev sahipliği yapan ve dünyanın sayılı kuş sulak alanları arasında gösterilen İzmir Kuş Cenneti’nin uluslararası alanda daha etkili bir şekilde tanıtılması oluşturdu. Bu amaçla ilk etapta Dubai, Çin ve Almanya’daki turizm fuarlarına katılma kararı alındı.
 
Eksikler tamamlandı, sıra tanıtımda
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Kuş Cenneti'ni Koruma ve Geliştirme Birliği Başkanı Aziz Kocaoğlu, ülkemizde ve dünyada yaşanan son olaylarının menfi etkisinden sonra turizmcilerle ve diğer ilgili kurumlarla yapılan toplantının ardından İzmir için tanıtım atağına geçme kararı alındığını, Kuş Cenneti’nin de bu paketin içinde yer alması gerektiğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi olarak uzun süredir Kuş Cenneti için birçok proje yürüttüklerini ifade eden Başkan Aziz Kocaoğlu, “İzmir Kuş Cenneti’nde yapılan çalışmalarla eksiklerin giderilmesi yönünde ciddi adımlar atılmış ve hem çeşitlilik hem de nitelik ve nicelik olarak dünyanın sayılı kuş cennetlerinden birisi haline getirilmiştir. İzmir’in bu değerinin korunması ve gelişmesi için yoğun çaba gösterilmektedir. Fuarlara katılmanın Kuş Cenneti’nin tanıtımı açısından yararlı olacağına inanıyoruz” dedi.

İzmir Kuş Cenneti, 9-13 Mart 2016 tarihleri arasında  Almanya’da düzenlenecek ITB Berlin Turizm Fuarı,  25-25 Nisan tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Arabian Travel Market Turizm Fuarı ve 19-22 Mayıs tarihlerin arasında Şangay’da düzenlenecek  WTF Çin Turizm Fuarı’nda tanıtılacak.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.