Dolar 32,3654
%0.15
Euro 34,9546
%-0.32
Altın 2.325,560
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kulisleri sallayan Sarıgül iddiası!

Kulisleri sallayan Sarıgül iddiası!

CHP'den milletvekili olmak isteyen Sarıgül, aday gösterilmemesi halinde Şişli'ye yüklenecek.

  • Ege Postası
  • 21.12.2014 - 10:49
Şişli’de sular duruldu gibi gözükse de işin aslı hiç de öyle değil. CHP kulislerinde milletvekilliği seçimlerinde Mustafa Sarıgül’ün Şişli’yi koz olarak kullanacağı konuşuluyor. İsminin açıklanmasını istemeyen bir CHP’li, Sarıgül’ün hedeflerini açıkladı. 
 
YALNIZ DEĞİL
 
"Sarıgül'ün iki hedefi var. Biri CHP’den milletvekili olmak, ikincisi de seçimlerden sonra yapılacak CHP kurultayında genel başkan olmak. Sarıgül ile birlikte hareket eden 29 meclis üyesinin yapacakları Şişli’nin geleceğini tayin edecek."
 
OYUN YENİ BAŞLIYOR 
 
"Sarıgül ilk olarak Milletvekili olmak isteyecek. Daha sonra da CHP Genel Başkanı olmak isteyecek. Sarıgül partideki geleceğini Şişli’den dizayn edecek. İşler olumsuz giderse meclis üyeleri istifa ederek TDH’ye geçecekler.” 
 
İnönü'nün danışmanı Yakar'a darp 
 
Şişli Belediyesi’nde skandalların ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz Ekim ayında gerçekleşen ve yeni ortaya çıkan görüntülerde Başkan Hayri İnönü’nün danışmanı Boysan Yakar belediye binasında bir grup tarafından darp ediliyor. Video görüntülerinde Yakar, koridorda bir kişi ile görüşüyor. O sırada arkasından 6-7 kişilik bir grup yaklaşarak tekme ve tokatlarla saldırıyor. Yere düşen ve bir süre darp edilen Yakar, güvenlik görevlileri ve çevrede bulunanlar tarafından kurtarılıyor.
 
KAYNAK: AKŞAM

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.