Dolar 32,3270
%0.24
Euro 35,0727
%-0.14
Altın 2.298,020
%0.9
Bist-100 8,99
%2.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kreşte kaynaşma kokteyli

Kreşte kaynaşma kokteyli

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi yöneticileri ve öğretmenleri, kaynaşma kokteylinde bir araya gelerek birlik ve beraberlik örneği sergilediler.

  • Ege Postası
  • 01.10.2014 - 13:33
Kreşte görev alan öğretmenlerin tanıtımının da yapıldığı kokteylde katılan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, eğitimin önemine vurgu yaparak “Çocuklarımızın daha sağlıklı ortamda bulunması bizim için esastır” dedi.

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evinde gerçekleşen kaynaşma etkinliğine Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Cinel, Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdürü Sıdıka Yolcu, Kreş öğretmenleri, idareciler, çalışanlar ve öğrenci velileri katıldı.

Kaynaşma etkinliği Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdürü Sıdıka Yolcu'nun açılış konuşmasıyla başladı. Yolcu, konuşmasında velilere seslenerek; "Atacakları her adıma insani değerler çerçevesinde deneyimleri, öğrendikleri ve duyguları ile kendileri karar verebilen çocuksu değerlerini yitirmeden büyüyecek çocuklar yetiştirmek amacıyla çıktığımız bu yolculukta sizlerle yol arkadaşlığı yapmak bizi çok mutlu ediyor" dedi.

Kreşin çalışanları ve öğretmen kadrosunda yenileme yapıldığını, bunun dışında kreşin bakımının da önemli olduğunu, bu kapsamda kreş içerisindeki tüm donanımın yenilendiğini belirten Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, "Çocuklarımızın daha sağlıklı ortamda bulunması bizim için esastır. Bu bağlamda çalışmalarımızı yapıyoruz ve çocuklarımızın burada çok iyi koşullarda yetişmesini sağlamamız gerekiyor. Elbette eğitim önemli, ama eğitimin yanında çocuklarımızın güvenliği de önemli. Bununla ilgili de tedbirlerimizi alıyoruz" dedi.

Çocuklarınhijyenik ortamda sağlıklı bir şekilde eğitimlerine devam etmelerinin esas olduğuna vurgu yapan Başkan Bakıcı; "Hepimiz şu inanç içerisindeyiz. Atatürk İlke ve Devrimlerinden asla ödün vermeden böyle bir anlayışı çocuklarımıza burada benimseterek onları ileriye taşımanın inancı içerisindeyiz. Bu bizim kuralımızdır, dolayısıyla böyle de devam edecektir. Dün böyleydi, bugün böyle, yarı da aynı şekilde devam edecektir. Bu düşüncelerle  2014-2015 eğitim döneminin çocuklarımız açısından başarıyla dolu olmasını ve iyi bir eğitim almalarını diliyorum" diyerek, tüm öğretmenlere, öğrencilere ve velilere 2014-2015 eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileklerinde bulundu.

2014-2015 Yeni Eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte fiziki yapısı ve kadrosunda yapılan yenilik çalışmalarının tamamlanmasından sonra velilerle kaynaşma etkinliğinde bir araya gelen Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi yetkilileri ve öğretmenleri kendilerini tek tek velilere tanıttılar.Öğrencilerin eğitim öğretime başladıkları günden bu yana yapmış oldukları faaliyetlerin slayt olarak gösterilen etkinlikte beğeni ile izlenen öğrencilerin bu faaliyetleri velilerden büyük alkış aldı. Kaynaşma etkinliği verilen kokteyl ile sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.