Dolar 32,5795
%0.29
Euro 35,0103
%0.11
Altın 2.460,230
%0.99
Bist-100 9.901,00
%1.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kozak’a Kılıçdaroğlu ayarı

Kozak’a Kılıçdaroğlu ayarı

​Tek günlük program kapsamında kente gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bergama Kozak Yaylası’na gelişi vatandaşlar arasında adeta bayram havası estirdi. İzmir’in doğal güzellikleri ile ünlü bölgede 16 köye ulaşım sağlayan Kozak Yolu da Kılıçdaroğlu’nun gelişiyle birlikte 10 yıl sonra asfalta kavuşurken, yıllardır yol çilesi çektiklerini belirten Bergama köylüleri, “Allah Kemal Kılıçdaroğlu’ndan razı olsun. O’nun gelişi sayesinde yollarımız yapıldı” dedi.

  • Ege Postası
  • 20.12.2014 - 15:26
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi konumundaki İzmir’de Bergama ilçesi Bergama Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu’nun gelişiyle birlikte ilkleri yaşadı. Bölgede yaşayan köylüler CHP Lideri’nin Kozak Yaylası’nı ziyareti sayesinde köy yolları tepeden tırnağa yenilenmesini sevinçle karşıladı.
 
 

KOZAK’TA GENEL BAŞKAN OPERASYONU
Kooperatifçilik Günü kapsamında düzenlenen fidan dağıtım töreni kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırlayan Kozak Yaylası halkı, protokolün ve siyaset camiasının ilçeye akın etmesiyle birlikte adeta medeniyetle tanıştı. Bölgede 16 ayrı köye ulaşım sağlayan Kozak Yolu’nun  yıllardır bitmek bilmeyen çilesi de Kılıçdaroğlu sayesinde çözüme kavuştu.
 
KILIÇDAROĞLU GELDİ, YOL YAPILDI
Meydana gelen kazalar nedeniyle vatandaşların sıkça şikayet ettiği ve çukurlarla dolu toplam on kilometre uzunluğundaki köy yolu ilçe belediyesine bağlı ekipler tarafından elden geçirildi ve yapılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kozak Yaylası’na gelişi sebebiyle iki gün önce başlayan çalışmalar kapsamında geceli gündüzlü başlayan yol çalışmaları sabahın erken saatlerine kadar devam ederken, bölgedeki köylüler ise durumu sevinçle karşıladı. “Allah Kemal Kılıçdaoğlu’ndan razı olsun” diyen Kozak köylüleri, “Sayesinde yollarımız yapıldı. Yıllardır bu sıkıntıyı yaşıyorduk. O’nun gelişi ile birlikte hizmet gördük” diyerek gerçekleşen organizasyon sayesinde hem bir parti genel başkanı hem de asfalt ile tanıştıklarını vurguladı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.