Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Koronavirüse yakalanan sunucu Erhan Önel yaşadıklarını anlattı

Koronavirüse yakalanan sunucu Erhan Önel yaşadıklarını anlattı

Koronavirüse yakalanan İzmirli sunucu Erhan Önel (55), vatandaşları uyardı. Önel, "Kimse bana virüs bulaşmaz demesin, çok sahtekar bir virüs. Size yalvarıyorum evinizden dışarı çıkmayın" dedi.

  • Ege Postası
  • 23.11.2020 - 18:03

İzmir'de yaşayan ve bir yerel televizyon kanalında sunuculuk yapan Erhan Önel, koronavirüse yakalandı. Koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyuran Önel, Demirören Haber Ajansı aracılığıyla vatandaşları uyararak, virüsün şakası olmadığını söyledi.

Deyim yerindeyse vatandaşların dışarıya çıkmaması için yalvaran Önel, "Koronavirüs, çok sahtekar bir virüs, yüzüne gülüyor arkandan hançerliyor. İyi oldum derken tüm kemiklerime kadar ilerliyor. İyileşiyorum derken ertesi gün yaşadığın ağrı boğazını söküyor. Direncini kırıyor. Siz sadece 3 adım atarak yorulan biri gördünüz mü' Ben, adım atarak yorulduğumu hissediyorum. Günde 10 kilometre koşan bir adamdım. Şimdi 3 adımı zor atıyorum. Bu virüs insan vücudunu mahvediyor. İnsan bu virüsü yaşamadıkça anlamıyor. Bu iş çok ciddi bir iş. Bu nasıl bir şe? Kelimelerle anlatamıyorum. Benim canım yandı ama sizin yanmasın. Ne olur yalvarıyorum evden çıkmayın. Evinizde ne varsa onları tüketin. Dışarıya çıkmayın" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.